MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gündem 'darp' iddiası: İl yönetimi komisyon kurdu
Politika
5 Haziran 2023 Pazartesi 18:15

Gündem 'darp' iddiası: İl yönetimi komisyon kurdu

Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer'in Uğur Mumcu Mahalle Muhtarı Hıdır Işık'ı darp ettiği iddiasına yönelik CHP İzmir İl Başkanlığı düğmeye bastı. İl yönetim kurulunun bugünkü toplantısında disiplin süreci başlatılırken, komisyon kuruldu. Komisyon tarafları dinleyecek ve hazırladığı raporu il yönetimine sunacak.

GERÇEKİZMİR - Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer'in Uğur Mumcu Mahalle Muhtarı Hıdır Işık'ı darp ettiği iddiası gündemdeki yerini koruyor. 

Olay, Uğur Mumcu Mahallesi muhtarlığının yanındaki parkta meydana geldi. Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer, belediye ekipleri ile yenilenmesi planlanan parka geldi. İddiaya göre; Koçer, burada belediye ekiplerine ağaçların kesilmesi ve oyun parkının kaldırılması yönünde talimat verdi.
Ağaçların kesileceğini duyan mahalleli, tepki gösterip, durumu Uğur Mumcu Mahallesi muhtarı Hıdır Işık'a iletti. Işık ise Koçer ile yaptığı telefon görüşmesinin ardından parka gitti. Burada çıkan tartışma, arbedene dönüştü. Koçer ve belediye ekipleri, çevredekilerin araya girmesi ile bölgeden ayrıldı. Olayın ardından darp raporu alan Işık, polis merkezine gidip, Koçer'den şikayetçi oldu.

İL YÖNETİMİNDE KOMİSYON KURULDU
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, olayın kendilerine iletilmesinin ardından, konuyla yakından ilgilendiklerini belirterek, "Olayın tarafı olan ve şiddet uyguladığı iddia edilen, aynı zamanda parti üyemiz olan başkan yardımcımız hakkında, il yönetim kurulu olarak resen disiplin soruşturması başlatacağız" demişti.

CHP İzmir İl Başkanlığı, yaşanan olayla ilgili düğmeye bastı. İl yönetim kurulunun bugünkü toplantısında disiplin süreci başlatılırken, komisyon kuruldu. Komisyon tarafları dinleyecek ve hazırladığı raporu il yönetimine sunacak. Yönetim kurulu, Koçer’in disipline sevk edilip edilmeyeceğiyle ilgili kararı komisyonun raporu doğrultusunda alacak.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir