MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gündem yine o mektup: AK Partili Dağ ile CHP'li Yücel'den sert mesajlar!
Politika
17 Aralık 2020 Perşembe 17:35

Gündem yine o mektup: AK Partili Dağ ile CHP'li Yücel'den sert mesajlar!

Urla'da yer alan bir akaryakıt istasyonuyla ilgili arazi sahibi Arif Akdemir isimli vatandaşın siyasi parti temsilcilerine gönderdiği mektupla ilgili tartışmalar sürüyor. CHP Urla İlçe Başkanı Özbadur dün yaptığı açıklamayla mektuptaki suçmaları yargıya taşıdığını duyururken, konu bugün de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Dağ ile CHP İl Başkanı Yücel'i karşı karşıya getirdi. 

GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısında gündeme gelen ve Urla'da yer alan bir akaryakıt istasyonuyla ilgili arazi sahibi Arif Akdemir isimli vatandaşın siyasi parti temsilcilerine gönderdiği mektupla ilgili tartışmalar sürüyor. 

CHP Urla İlçe Başkanı Hakan Özbadur dün yaptığı açıklamayla mektuptaki suçmaları yargıya taşıdığını duyururken, konu bugün de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile CHP İl Başkanı Deniz Yücel'i karşı karşıya getirdi. 

Tarafların sosyal medya hesaplarından gazete kupürleri paylaşarak gönderdiği mesajlarda partilere karşılıklı sert çıkışlar yer aldı. 

DAĞ: CHP'Lİ BELEDİYELERDE PROSEDÜR HALİNE GELMİŞTİR! 
AK Partili Dağ mesajında "İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde gündem yine hizmet ve icraat değil, rüşvet ve yolsuzluk. Ne yazık ki bu münferit bir olay değildir. İzmir’de CHP’li belediyelerde rüşvet, her işte bir prosedür haline gelmiştir" ifadelerine yer verdi. 

YÜCEL: RÜŞVET VE YOLSUZLUK DENİNCE... 
CHP İl Başkanı Yücel'den ise, "Bu ülkede rüşvet ve yolsuzluk denince akla hangi partinin geldiği  bellidir. Böyle bir açıklamanın 17-25 Aralık haftasına denk gelmesi de ayrıca trajikomiktir. Urla’da, neden ve ne amaçla yazıldığı bilinmeyen, hiçbir somut veriye dayanmayan bir takım iddialarla dolu ve bir kumpas amacı güttüğü açıkça gözüken mektubu Urla ilçe başkanımız yargıya taşıdı. Yargı bu konuda kararını verecektir" mesajı geldi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir