MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gündeme damga vuran tutuklamada 2 önemli gelişme: Yücel Ankara yolcusu, O 3 vekile görev!
Politika
17 Aralık 2019 Salı 17:01

Gündeme damga vuran tutuklamada 2 önemli gelişme: Yücel Ankara yolcusu, O 3 vekile görev!

Urla Belediye Başkanı Oğuz’un tutuklanmasının yankıları sürerken, CHP cephesinde önemli gelişmeler yaşanıyor. İl Başkanı Yücel konuyla ilgili rapor sunmak için Başkent’e gidecek, Genel Merkez konunun takibi için 3 vekilin İzmir’de kalmasını istedi.

GERÇEKİZMİR - Urla Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Burak Oğuz'un FETÖ terör üyeliği iddiasıyla tutuklanmasının yankıları sürüyor.

Gün boyu hareketli saatler geçiren CHP İzmir Heyeti basın açıklamasının ardından Urla ve Valilik mesaisi yapmıştı. Gelişmeler bununla da sınırlı kalmadı. 

CHP İl Başkanı Deniz Yücel'in yarın Ankara'ya gideceği öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Yücel Başkent'te Genel Başkan Kemal Kılıçdaoroğlu'na konuyla ilgili detaylı bir rapor sunacak. 

Öte yandan CHP Genel Merkez'i 3 İzmir Milletvekili Meclis mesaisinden ayrı tutarak İzmir'de kalmaları yönünde görevlendirdi. Tacettin Bayır, Mahir Polat ve Özcan Purçu kentte kalarak Oğuz'un tutuklanması konusunun takibini yapacak. 

Genel Merkez konuyla ilgili milletvekilleri ve parti yöneticilerine konuşma yasağı getirirken, partinin görüşü dışında hiçbir açıklama yapılamayacak.

Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de gelişmenin ardından Tataristan'daki temaslarını yarıda keserek dönüş yaptı. Soyer akşam saatlerinde İzmir'de olacak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir