MENÜ
İzmir 19°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gündoğdu’da ‘İnce’ hazırlık: İzmir’e özel platform!
Politika
17 Haziran 2018 Pazar 13:13

Gündoğdu’da ‘İnce’ hazırlık: İzmir’e özel platform!

CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin 21 Haziran’da Gündoğdu Meydanı’nda İzmirlilere sesleneceği miting için hazırlıklar başladı. Alanda İnce’nin kitlenin arasına kadar yürüyebileceği özel bir platform da kurulacak.

GERÇEKİZMİR – Türkiye 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimine kilitlenirken, İzmir sandık haftasında önemli isimleri ağırlayacak. 

Başbakan Binali Yıldırım’ın 5 gün mesai yapacağı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da sivil toplum kuruluşları ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geleceği hafta da CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce de büyük bir miting düzenleyecek. 

Mayıs ayı sonunda kente gelerek ilçe turu yapan Muharrem İnce son düzlükte bu kez Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenecek Büyük İzmir Mitingi’nde kente seslenecek. 

CHP İzmir Örgütü Perşembe günü saat 19.00’da başlayacak mitingin hazırlıkları için düğmeye bastı. İnce’nin halka sesleneceği ve özel bir şirket tarafından kurulacak platformun çelik konstrüksiyonları alandaki yerini almaya başlarken, montaj çalışmaları da start aldı. 

İZMİR'E ÖZEL PLATFORM 
CHP Genel Merkezi’nden özel olarak gönderilen, yaklaşık 400 metrekarelik alana kurulacak ve dört bir yanı ‘Millet için geliyoruz’ sloganıyla süslenecek platform 15 metrelik ön çıkıntısıyla İnce’nin konuşmasını yaparken kalabalığın içine kadar yürümesini de sağlayacak. 

Gündoğdu’daki ‘platform mesaisi’nin 3 günde tamamlanması bekleniyor. Alandaki çalışmaları CHP İl Başkanlığı ve Seçim Koordinasyon Merkezi yöneticilerinden oluşan Miting Komitesi de bizzat yakından takip ediyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir