MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gürhan: Erdoğan birilerine dersini verecek
Politika
15 Haziran 2018 Cuma 11:10

Gürhan: Erdoğan birilerine dersini verecek

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ahmet Gürhan, seçim programları dışında da özel olarak evlere davet edildiğini belirterek, “Halkımız çok heyecanlı, herkes seçim gününü bekliyor” diye konuştu.

Gaziemir’de seçim çalışmalarına devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge 8. Sıra Milletvekili Adayı Ahmet Gürhan, Büyük Birlik Partisi Başkanı olarak İzmir’li halkın desteğini almaya devam ediyor. Büyük Birlik Partisi Başkanı olarak, Cumhur İttifakı içinde yer almalarından büyük onur duyduğunu kaydeden Gürhan, seçim programı dışında da İzmirlilerin evine özel olarak konuk oluyor. Seçim programı dışında da özel ziyaretler gerçekleştiren Gürhan, İzmir’lilerin heyecan içinde seçim gününü beklediğini vurguladu.

“SEÇİMDEN SONRA CUMHURBAŞKANIMIZ BİRİLERİNE DERSİNİ VERECEK"
AK Parti sevdalılarıyla beraber aynı zamanda  Muhsin Yazıcıoğlu hayranlarının da kendilerini desteklediğini belirten Yazıcıoğlu, “Urla’da yaptığım konuşmada Cumhur İttifakını neden desteklediğimizi, ilçemizi ve milletimizin kuşatma altında olduğunu, birlik ve beraberliğimizin bozulmaması gerektiğini anlattım” diye konuşarak, “Seçim programlarının dışında da özel olarak bizleri iftar programına davet eden halkımızın evine özel ziyaretlerde bulunuyorum. Halkımız çok heyecanlı, herkes seçim gününü bekliyor. Özellikle son dönemlerde ekonomiyle ilgili yaşanan gelişmeler halkımızı oldukça üzmüş görünüyor. Bunlar hepsi AK Parti’ye yapılmış bir seçim tuzağı. Oynanan bütün tuzaklar seçime kadar. Seçimden sonra Cumhurbaşkanımız birilerine dersini verecek. 24 Haziran akşamı bu zaferi BBP’li ve AK Parti’li halkımızla birlikte yaşayacağız” diye kaydetti.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir