MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güzelbahçe Belediyesi'nde 'WhatsApp' dönemi
Yerel Yönetimler
21 Ağustos 2019 Çarşamba 09:09

Güzelbahçe Belediyesi'nde 'WhatsApp' dönemi

Güzelbahçe Belediyesi tarafından vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet sunmak adına WhatsApp iletişim hattı kuruldu.

Güzelbahçe Belediyesi, vatandaşların isteklerini taleplerine ve şikayetlerini alıp daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek adına WhatsApp iletişim hattını kurdu. ‘WhatsAppGüzelbahçe’ adıyla hizmete giren uygulama için vatandaşların, 0505 181 99 99 numaralı telefona öneri ve taleplerini, karşılaştıkları sorunları da mesaj ve fotoğraf olarak iletebileceği belirtildi.

‘Vaatlerimizi tek tek yerine getiriyoruz’
Telefona gelecek mesajlara WhatsAppGüzelbahçe ekibi tarafından kısa sürede dönüş sağlanacağını belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Seçim bildirgemizde belirtmiş olduğumuz ‘Hemşeri iletişim ağını güçlendirmek için Belediye WhatsApp Hattı kuracağız’ dedik. Bu vaadimizi de yerine getirmiş olduk. Kısa ölçekli projelerimizi yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımız direk bizlerle iletişime geçip istek, talep ve şikâyetlerini yazılı ve görsel olarak paylaşabilecekler. Gelen şikâyetler bir merkezde toplanacak. Hangi birim ile ilgiliyse o birime aktarılacak. Yetkili kişide gereken cevabı ve çözümü anında vatandaşa bildirecek. Böylelikle hem tüm şikâyetler bir havuzda toplanmış olacak hem de çözüm konusunda daha hızlı bir şekilde yol izlenecek” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Selma Kınay
 18 Mart 2024 Pazartesi 16:09
Çamlı mah. Kent sok. 67 numarada oturuyorum. Onumuzden gecen beton kamyonlarinin agirlığı ile kabaran parke taşlari son yağmurlardan sonra iyice yükselince artik arabamizla eve giremiyoruz, komşumuzun önüne park ediyoruz. Yoldan geçen arabalarda altlarinı çarpiyor, sesi evden duyuluyor. En ?ısa sürede bakım yapılmasını rica edıyorum, boylece arabamızı bahçemıze koyalim.
 Asil sirkeci
 30 Ocak 2022 Pazar 00:22
Güzelbahçe sanayi sitesi girişindeki hucube görüntüden kurtulmak istiyoruz. Yelki sanayisine de bir yönetim kurup güvenlik sıkıntımızı birlikte aşmak istiyoruz. Belediyemizin linin deydiği yer güzelleşiyor. Yardımlarınızı önemle arz ederim. Saygılarımla
 fadıme polat
 2 Ekim 2020 Cuma 17:32
sayın guzelbahce beledıyesı 3 aydır toztoprak ıcınde yasadık sagolun ne kapı actık nede pencere bu bıttıkten sonra yolu oyle bıtakop gıttıler kac kere aradım ama ne gelen ol ne gıden sızler ne kadar rahat ınsanlarsınız 144 sokak toz toprak ıcınde kaldırımda molozlar var lıtfen ılgılenırmısımız pek umudum yok ama uone yazayım dedım
 İclal çetiner
 15 Nisan 2020 Çarşamba 17:08
2 gündür maske istiyoruz getirmiyorsunuz ekmek almaya gidemiyorummmmm lütfen ilgilenin yoksa valiye kadar gideceğim
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir