MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güzelbahçe’de her mahalleye bir temizlik aracı
Yerel Yönetimler
4 Temmuz 2024 Perşembe 14:08

Güzelbahçe’de her mahalleye bir temizlik aracı

Güzelbahçe Belediyesi, temizlik filosuna yeni araç ve ekipmanlar ekleyerek hizmet kalitesini artırmayı hedefliyor. Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, “Yenilenen araç filosu ile vatandaşların belediye hizmetlerinden maksimum düzeyde faydalanacağını” söyledi.

İzmir’in en temiz, bakımlı sokak ve parklarına sahip olduklarını söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, “ Güzelbahçe’yi İzmir’in parlayan ilçesi yapmak için gece gündüz ekiplerimizle çalışıyoruz. Vatandaşlarımız sokakların, caddelerin temizlenmesini istiyor. Bunun için bir ekip kurduk. 11 bisikletli her mahallede birer temizlik personeli sokakları temizliyor. Fakat Güzelbahçe artık büyüdü sokakları arttı her geçen gün yeni sokaklar ekleniyor ekipler yetişemiyor. Biz de çevreye duyarlı, %100 elektrikli yeni nesil temizlik araçlarıyla hizmet vermeye başlıyoruz. Şimdilik 1 adet sokak temizleme aracı, 2 adet kapalı alanlar için küçük temizlik aracını aldık" dedi. 

Günay sözlerine şöyle devam etti: "Temizlik aracında ayrıca ilaçlama işlemi de yapılmakta. Ekiplerimiz ekipmandan yeterli verimi alırlarsa her mahallemiz için bir sokak süpürme aracı alımı yapacağız. Tüm sokaklarımız artık tertemiz olacak. Tabii ki en büyük temizlik kirletmemektir. Güzelbahçeli vatandaşlarımızın bu konudaki duyarlılığı bizim için çok önemli. Kirletmiyoruz, temiz tutuyoruz.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 ALİ METİN
 4 Temmuz 2024 Perşembe 14:30
İŞTE BUDUR, BELEDİYECİLİK KAPSAMINDA TEKNİK, PRATİK VE EN UYUGULAMALI KONULARDA SERİ, TAM TAMINA TAMAMEN DOĞRU BİR SEÇİM YAPARAK İŞLEMLERİN YAPILMASINI SAGLİYORSUNUZ. GERÇEKTEN BU ÇALIŞMALARINIZ BENİ IHYA EDİYOR, BAŞARILARINIZ DAİM OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM. SELAM VE SEVGİLERİMLE, YÜK. MÜH. ALİ METİN
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir