MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güzelbahçe'de kadın emeği vitrine çıktı
Yerel Yönetimler
29 Mayıs 2018 Salı 09:28

Güzelbahçe'de kadın emeği vitrine çıktı

Güzelbahçe Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde verilen 20 ayrı hobi, el sanatları ve beceri kurslarına devam eden kursiyerlerin eserleri görücüye çıktı.

Güzelbahçe Atatürk Kültür Merkezi’ndeki düğün salonunda yıl sonu sergisinde kursiyerlerin resim, seramik, Türk işi tel kırma, otantik takı, kurdele nakışı, üç boyutlu kaat-ı sanatı, yün örgü, resim, iğne oyası, mozaik, ahşap boyama, tel işi, dikiş nakış kurslarına devam eden kursiyerlerin el emeği göz nuru eserleri vitrine çıktı.

Serginin açışını eşi Nilüfer İnce ile birlikte yapan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Kadınlarımızı evden çıkararak, toplumsal ve sosyal hayatın içerisinde yer almaları, beceri kazanmalarını sağlıyoruz. Bir hobilerinin olması için açtığımız kurslara devem eden kadınlarımız, aynı zaman çağdaş, laik cumhuriyetimizin yılmaz savunucuları olduklarını her fırsatta gösteriyor ve örnek oluyorlar. Hepinizi kutluyorum” dedi.

?Türk işi tel kırma, takı, kurdele nakışı, üç boyutlu kaat-ı sanatı,yün örgü, resim, ahşap boyama, tel işi, mozaik, dikiş nakış kurslarına devam eden 200’e yakın kursiyere katılım sertifikası verildi.

?Sergi Çarşamba akşamına kadar açık kalacak.
 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir