MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güzelbahçe’de dayanışma örneği
Güncel
31 Mayıs 2024 Cuma 12:39

Güzelbahçe’de dayanışma örneği

Güzelbahçe Belediyesi’nin amir, memur, müdür, spor hocaları ve büro personelleri bir günlük mesailerini, geniş bir alanda hizmet veren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleriyle tamamladı.

Sahada bir araya gelen saha ve büro görevlisi personeller, Güzelbahçe Kahramandere Mahallesi Mithat Ünal Caddesi üzerinde yaklaşık 1 km’lik yol hattını çift taraflı kat ederek kaldırım ve yol kenarındaki yeşil alanlarda çim biçimi, temizlik ve bakım çalışması yaptı.

Personelleri tek tek ziyaret edip sergiledikleri örnek dayanışma için kutlayan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, ‘‘Güzelbahçe Belediyesi personelleri olarak biz büyük bir aileyiz. Biz bu birlik beraberlik ruhunu pandemi döneminden başlattık. Her hafta Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimize tüm büro personelimizle taş döşemeye gidiyorduk. Tamamen gönüllülük esasıyla bu imece ruhunu yarattık. Bugün gördüğünüz gibi amiri, müdürü ve memuru vatandaşa nasıl güler yüzle hizmet sağlıyorsa ofiste, bugün de sahadaki Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ndeki arkadaşlarıyla dayanışma içinde örnek bir çalışma sergilediler. Tüm personellerimizle gurur duyuyorum. İmece ruhunu yeniden tüm belediye olarak hayata geçiriyoruz. Bu birlikteliğe halkımızı da bekliyoruz. Birlikten sağladığımız bu dayanışma gücüyle daha güzel bir Güzelbahçe’yi inşa edeceğiz. Bu dayanışma ruhunu daha öne temizlik işleri ve önümüzdeki günlerde fen işleri ekiplerimizin de yanında yer alıp büyüterek sürdüreceğiz. Daha temiz, daha yaşanabilir bir kent için kenetlenmeye ihtiyacımız var. Bu çalışmalara halkımızı da dahil ederek bu dayanışma ruhunu büyütmek istiyoruz. Biz belki de bu ruhu başlatan örnek belediyelerdeniz. Dayanışma yaşatır. Her şey daha güzel bir Güzelbahçe için’’ diye konuştu.

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Ayşe İnel
 2 Haziran 2024 Pazar 17:37
Bundan önceki dönemde anlaşmalı bir firma tarafından toplanan geri dönüşüm çöpleri alınıyordu, şimdi bu uygulama nedense kaldırılmış sokaklardaki çöp konteynırları ve çevresi pet şişelerden,posetlerden, plastik atıklardan geçilmiyor.Bu konu ile ilgilenmesini rica ediyorum.
 Hüseyin
 1 Haziran 2024 Cumartesi 12:10
Òrnek davranışı kaçak köçek iş yapan mütaahitlere karşı da göstermelerini yıllardır yıkılmayan kaçak yapıların yıkılmasını bekliyoruz.
 Erdoğan YURDAGÜL
 1 Haziran 2024 Cumartesi 10:25
Mustafa kemal paşa mah.2730 sokak yelki - kavşak otobüs durağı çevresine de bekliyoruz, yeni yapılan kaldırım molozlari halen yol kenarlarında duruyor. Kolay gelsin, Saygılarımla
 Ali Kemaloglu
 1 Haziran 2024 Cumartesi 06:21
Başkanım seçim bildirgenizdeki ''yaşlılar için aşevi'' sözünüzün gereğini bekliyoruz. Maalesef ki ihtiyaç duyar hale geldik. Size inanıyoruz.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir