MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hakan'dan Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı!
Spor
12 Ekim 2025 Pazar 15:57

Hakan'dan Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı!

A Milli Takım'ın kaptanlığını yapan ve Inter'de forma giyen Hakan Çalhanoğlu'ndan dikkat çeken açıklamalar geldi.

A Milli Takım, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu 3. maçında konuk olduğu Bulgaristan'ı 6-1 yendi.

Ay-yıldızlıların kaptanı Hakan Çalhanoğlu, bu mücadeleyle birlikte milli formayla 100. maçına çıktı.

Deneyimli futbolcu, karşılaşmanın ardından Sport Mediaset'e açıklamalarda bulundu.

"BU YAZ HİÇBİR ŞEY OLMADI"

Geçtiğimiz yaz Galatasaray ve Fenerbahçe ile adı anılan Çalhanoğlu, bu iddialara karşın "Bu yaz Galatasaray ve Fenerbahçe konusunda hiçbir şey olmadı. Inter'de devam etmekten mutluluk duyuyorum." ifadelerini kullandı.

"INTER'DE DEVAM ETMEKTEN MUTLUYUM"

Inter'de mutlu olduğunu söyleyen başarılı futbolcu, "Ben her zaman bir Inter oyuncusu oldum ve burada devam etmekten mutluyum. Kulübüm için her şeyi yapıyorum çünkü dediğim gibi ben bir Inter oyuncusuyum. Benim için hiçbir şey değişmedi. Bu yüzden elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim." dedi.

"KENAN, BALLON D'OR'U KAZANABİLİR"

Milli futbolcu Kenan Yıldız için de konuşan Hakan Çalhanoğlu, "Kenan Yıldız, Ballon d'Or'u kazanabilir. Ben kazanamayacağım ama o kazanabilir, bunu başarabilir." değerlendirmesini yaptı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2025 Gerçek İzmir