MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Halk Konut'ta dev imza töreni: Başkan Soyer de katılacak
Güncel
3 Ekim 2022 Pazartesi 07:49

Halk Konut'ta dev imza töreni: Başkan Soyer de katılacak

İzmir’de 30 Ekim 2020’de gerçekleşen büyük depremin ardından yıkılan, hasar gören ve yıkılacak olan binaların yeniden inşası için İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde hayata geçen Halk Konut projesinde 5 Ekim’de dev bir imza töreni düzenlenecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ve Bayraklı Belediye Başkanı Sandal’ın da katılacağı toplu imza töreninde yedi etap için daha imzalar atılacak.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBETON, EgeŞehir A.Ş ve Bayraklı Belediyesi iştiraki BAYBEL A.Ş’nin birlikteliği ile 30 Ekim 2020’de İzmir’de hasar gören, yıkılan veya yıkılacak olan binaların yeniden inşası için oluşturulan Halk Konut projesinde ilk üç etap için atılan imzaların ardından toplam yedi imzanın daha atılacağı tören 5 Ekim’de gerçekleştirilecek.

YEDİ ETAP İÇİN İMZA

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de ilk kez depremzedeler için başlattığı kooperatifçilik modeli olan Halk Konut’ta ilk üç etap için atılan imzaların ardından 5 Ekim saat 18:30’da dev bir imza töreni ile 7 etap için işbirliği protokolü toplu olarak imzalanacak.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın katılımı ile Bayraklı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek toplu imza töreni ile Halk Konut 4, 5, 6, 7, 8, 9 ve 10 olmak üzere toplam 7 imza atılmış olacak.

DAHA ÖNCE 3 APARTMAN İÇİN İMZALAR ATILMIŞTI

Halk Konut projesinin hayata geçmesinin ardından Dilber Apartmanı, Çiçek Hanım Apartmanı ve Kılıç Apartmanı sakinleri ile iş birliği protokolü imzalanmıştı.

 

 

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir