MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
‘Hayalet nişancı’ paniğinde son durum: Köpeği vurulan Pancar dehşeti anlattı!
Güncel
1 Aralık 2023 Cuma 08:51

‘Hayalet nişancı’ paniğinde son durum: Köpeği vurulan Pancar dehşeti anlattı!

Karşıyaka ilçesindeki Nergis Parkı’nda peş peşe yaşanan olaylarla patlak veren ‘hayalet nişancı’ paniği sürüyor. Son 2 ay içinde 5 kişinin vurulduğu, 1 köpeğin yaralandığı 1 köpeğin de öldürüldüğü havalı tüfekli saldırılarda köpeği yaralanan bir dönemin ünlü İzmirli sanatçısı Tüdanya'nın kızı Seçil Pancar yaşananlar ve mahalledeki panik hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR – İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki Nergis Parkı’nda peş peşe yaşanan olaylarla patlak veren ‘hayalet nişancı’ paniği sürüyor. 

Parkta son 2 ay içinde kimliği belirsiz bir kişinin havalı tüfekle attığı saçmalar sonucunda şu ana kadar 5 kişi vurulurken, 1 köpeğin yaralandığı ve 1 köpeğinde öldüğü ileri sürülmüştü. 

POLİS TETİKTE!

Yaşanan paniğin ardından park son dönemlerde boş kaldı. Mahalle sakinleri parka çıkmaya korkar hale gelirken, polis ekipleri sıkı bir çalışma yürütüyor. Soruşturma kapsamında ekipler her yerde ‘hayalet nişancı’yı arıyor. 

NİŞANCI MAĞDURU TÜDANYA'NIN KIZI ÇIKTI

Son gelen bilgilere göre parkı kesen 1775. Sokak’taki apartmanların birinden ateş edildiği ileri sürülürken, ‘hayalet nişancı’nın açtığı ateşle köpeği yaralanan bir dönemin ünlü İzmirli sanatçısı Tüdanya’nın kızı Seçil Pancar’dan da önemli mesajlar geldi. Pancar geçtiğimiz günlerde polise olayla ilgili ifade verdiğini söylerken vurulan köpeğinin 4 saatlik bir ameliyatın ardından iyileştiğini belirtti.



‘15:00 İLE 17:00 ARASINDA PARKA GELMEYİN’ DİYORUM!
Pancar mahallelinin tedirgin olduğunu söylerken kendisinin de herkesi uyardığını, ‘’Özellikle 15:00 ile 17:00 arasında parka gelmeyin’’ dediğini aktardı. Pancar şüphelinin mutlaka mahallelinin tanıdığı ve bildiği biri olduğunun düşünüldüğünü ifade etti. 

KUŞLARI DA HEDEF ALIYOR İDDİASI!
Pancar yine aynı dönemde sabah çocukların okula giderken park çevresinde kuş ölüleri bulduğunu aktardı. Nişancının park çevresindeki kuşları da hedef aldığı düşünülüyor.

“RUH HASTASI BULUNSUN”
Pancar sözlerini noktalarken, ‘’Derdim şu ruh hastası bulunsun. Çoluk çocuk oynuyor orada zarar görebilirler. Benim tek derdim kimsenin başı belaya girmesin’’ ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir