MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hocaoğlu’ndan tam gaz delege turu: Heyecanımı ve tecrübemi aktaracağım
Politika
17 Kasım 2017 Cuma 15:06

Hocaoğlu’ndan tam gaz delege turu: Heyecanımı ve tecrübemi aktaracağım

CHP Bornova’da ilçe başkan adaylığını açıklayan Hocaoğlu, mahallelerdeki delegasyon turunda hayata geçirmek istediği ilçe başkanlığı modelini örgüte anlatıyor. Tecrübesini ilçe başkanı olarak örgüte aktarmak istediği ifade Hocaoğlu, partide görev aldığı ilk günkü heyecanını koruduğunu ve bu heyecanı örgütün geneline yaymak istediğini söyledi.

GERÇEKİZMİR - CHP Bornova’da kongre hareketliliği tam gaz sürüyor.

Partinin emektar ismi Adnan Hocaoğlu, ilçe binası önündeki adaylık açıklaması sonrası saha çalışmalarını hız verdi.

Mahalle mahalle delegasyonla bir araya gelen Hocaoğlu, hayata geçirmek istediği ilçe başkanlığı modelini örgüte anlatıyor. Hocaoğlu, Meriç, Evka-4, Kızılay ve Gaziosmanpaşa gibi mahallelerde delegelerle toplantı yaptı.

CHP Bornova’nın kurucu ilçe yönetiminde yer aldığını, 3 il başkanıyla il yönetiminde görev aldığını, yerelde de meclis üyeliği yaptığını delegelere hatırlatan Hocaoğlu, tecrübesini ilçe başkanı olarak örgüte aktarmak istediği ifade etti.

6 AY DA BİR TÜM ÜYELERLE TOPLANTI YAPACAĞIZ
Hocaoğlu partide görev aldığı ilk günkü heyecanını koruduğunu, sahip olduğu heyecanı örgütün geneline yaymak istediğini söyledi. Hocaoğlu, ilçe başkanı olması halinde gerçekleştirmek istediği projeleri ve uygulamaları delegelere şu sözlerle anlattı: Partide uzun yıllardır çeşitli kademelerde görev aldım. STK’larda görevler yaptım. Tecrübemle CHP’nin politikalarını en iyi şekilde halka taşımak istiyorum. Yereldeki başarı önemli. Bu nedenle belediyemizin hizmetlerini halka en iyi şekilde anlatmamız gerek. Buna talibim. Hak hukuk adalet kavramını parti içinde de uygulamamız gerek. Parti içi adalet için mücadele edeceğim. Unutulmuş kırılmış küsmüş parti içinde uzun süredir aktif hale getirilmeyen partili arkadaşlarımızı hareketlendirip topyekün sahada parti adına çalışma stratejisi izleyeceğim. İlçe yönetimiyle her ay 2-3 mahalleye gideceğiz. Mahalle temsilcilerimiz, üyelerimiz ve delegelerimizle birlikte toplantılar yapacağız. Parti politikalarını yerel de vatandaşa nasıl anlatacağız bunu konuşacağız. 3 ay da bir bölgesel toplantılar yapacağız. 6 ay da bir de tüm üyelerimizi kapsayan genel toplantılar yapmayı planlıyorum. Bu toplantılarda eksiklerimizi konuşacağız. Üyelerden önerileri alacağız. Partililik bilincinin de geliştirilmesi gerek. Bu doğrultuda çalışmalar yapacağım. Partinin dinamikleri kadınlar ve gençler en büyük gücümüz olacak. Kadın kolları ve gençlik kollarıyla uyumlu ve aktif şekilde çalışacağım.”

İLÇE BAŞKANLIĞINI ADAYLIK İÇİN BIRAKMAYACAĞIM
2019’da hem yerel hem genel hem de Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunun altını çizen Hocaoğlu, delegasyona ilçe başkanlığı görevinden herhangi bir adaylık nedeniyle ayrılmayacağının sözünü verdi. Hocaoğlu, “ Çok kritik seçimler yaşayacağız. CHP’ye büyük bir görev düşüyor. CHP’liye büyük görev düşüyor. Bu süreç boyunca ilçe başkanı olarak görevde kalacağım. Belediye başkanlığına da milletvekili adaylığına da talip değilim” dedi.

Parti içinde aday olarak gösterildiği hiçbir göreve tek başına talip olmadığını ifade eden Hocaoğlu, ilçe başkanlığı için de üyelerin, örgütün talebi doğrultusunda yola çıktığını söyledi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Murat kara
 17 Kasım 2017 Cuma 20:51
Son iki yıl Bornova yönetimi başarısız bi dönem geçirdi bu başarısızlığın asli unsurları sizinle beraber bu nedenle oluşturacağınız yönetimin başarı şansı Yok gibi ekininizi değiştirmezseniz bu iş olmaz
 İbrahim Yılmaz
 17 Kasım 2017 Cuma 17:39
Adnan kardeşim yolun açık olsun STK sık sık bir araya gelmeyi sakın ihmal etme olurmu kardeşim başarılar diliyorum
 Bornovalı
 17 Kasım 2017 Cuma 17:24
Örgüt seninle durma ilerle 2019 da partimizi iktidar yapacağız bu süreçte örgütümüzün başında olacağınızdan kuşkumuz yok ilçe baskanligi basamak degil asli ve onurlu bir görevdir bu bilinçte olduğunuzu görüyoruz partinin bu sorumlulukta baskanlara ihtiyacı var
 Ali Rifat Koç
 17 Kasım 2017 Cuma 16:31
Demokrasimizin gelişmesinde yerel yönetimler kadar siyasi partilerin ilçe teşkilatı yönetim şekilleride önemli. Demokrasiler kenarlardan yeşererek merkeze doğru ilerler. Sayın ilçe başkanı adayımızın öneridikler katılımcı demokrasi açısından çok önemli buluyorum. Mahallelerde oluşturulacak mahalle temsilcisi, mahalle delegesi ve o mahallede yaşayan herkesin katılımına açık mahalle meclisleri anlayışı kent demokrasisinede ülke demokrasisinede çok büyük katkılar sağlayacaktır. Umarım bütün ilçe başkanı adaylarımız yönetim anlayışı projeleriyle aday olurlar. Böylece Yaşayan ve Yaşanılacak bir kent olan İzmir demokrasi şöleniyle yönetilir.
 Bülent
 17 Kasım 2017 Cuma 15:50
Millet vekili değil belediye başkanı değil örgütün İLÇE BAŞKAN ı güzel tebrikler
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir