MENÜ
İzmir 14°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İTO'da sürpriz satışta sürpriz gelişme: Demirtaş'ın makam aracına talip çıkmadı!
Ekonomi
17 Mayıs 2018 Perşembe 10:04

İTO'da sürpriz satışta sürpriz gelişme: Demirtaş'ın makam aracına talip çıkmadı!

İzmir Ticaret Odası Başkanı Özgener'den çarpıcı bir tasarruf hamlesi geldi. Özgener, görev başında makam aracı yerine kendi aracını kullanmayı tercih ederken, İzmir Ticaret Odası Eski Başkan Demirtaş'ın kullandığı makam aracını ihaleyle satışa çıkardı. Ancak belirlenen sürede araca yeterli teklif gelmedi.

GERÇEKİZMİR - İzmir Ticaret Odası'nda (İTO) 14 Nisan günü yapılan seçime tek aday olarak girerek başkan seçilen Mahmut Özgener'den çarpıcı bir tasarruf hamlesi gelmişti. 

Özgener görev başında makam aracı yerine kendi aracını kullanmayı tercih ederken, İTO kurumun Özgener'den önceki başkanı Ekrem Demirtaş'ın kullandığı makam aracını ihale usulüyle satışa çıkardı. 

2010 model Mercedes S 350 için gazetelere ilan da veren İTO resmi sitesinde ihalenin 14 Mayıs Pazartesi günü ihaleyle satılacağını duyurdu. Ancak kapalı zarf usulüyle yapılan ihalede araç için herhangi bir teklif gelmedi. 

Demirtaş'ın makam aracına yeterli talip çıkmamasının ardından gazetelere yeniden ilan veren İTO Yönetimi ihale süresini de 22 Mayıs Pazartesi gününe kadar uzattığını duyurdu. 



Resmi sitede yapılan açıklamada, "İzmir Ticaret Odası'nca 35 TC 501 PLAKALI Yönetim Kurulu Başkanlık makam aracının satış yapılması işi konulu ihaleye yeterli teklif gelmemesi sebebi ile teklif verme süresi 21.05.2018 Pazartesi günü saat 17.00'ye kadar uzatılmıştır" denildi. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir