MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti Adayı Kırkpınar'a 'evi'nde sevgi seli!
Politika
5 Haziran 2018 Salı 10:38

İYİ Parti Adayı Kırkpınar'a 'evi'nde sevgi seli!

İYİ Parti İzmir 2. Bölge 4. Sıra Milletvekili Adayı Kırkpınar’a, çocukluğunu ve gençliğini geçirdiği Bayraklı’da sevgi seli vardı.

GERÇEKİZMİR – İYİ Parti İzmir 2. Bölge 4. Sıra Milletvekili Adayı Hüsmen Kırkpınar, 24 Haziran’daki iki seçime yönelik alan çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Kırkpınar, çocukluğunu ve gençliğini geçirdiği Bayraklı’da  alan çalışması yaptı. Kırkpınar, Gümüşpala, Nafiz Gürman, Emek ve Yamanlar mahallelerinde vatandaş ve esnaf ziyaretleri yaptı.

Ziyaretlerde adeta sevgi seliyle karşılanan Kırkpınar, İYİ Parti’nin vatandaşın kurduğu bir parti olduğunu söyledi. Esnafın ve seçmenin sorunlarını dinleyen Kırkpınar, ülkenin geleceğinin umudunun İYİ Parti olduğunu ifade etti.  Kırkpınar, “ Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için Türkiye’ye yeni bir kan gerek. Bu kan da İYİ Parti… Ülkemizin zor durumundan sıyrılması için çözümün adresi İYİ Parti iktidarı ve Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olması “dedi.

Kırkpınar’a esnaf ziyaretlerinde gençlik arkadaşları da tek tek katılarak eşlik etti.Kırkpınar, ziyaretlerde Akşener’in ve partinin seçim vaatlerinin yer aldığı broşürlerden dağıttı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir