MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti Adayı Kırkpınar’dan iki ilçede yoğun mesai, önemli mesajlar!
Politika
20 Haziran 2018 Çarşamba 10:19

İYİ Parti Adayı Kırkpınar’dan iki ilçede yoğun mesai, önemli mesajlar!

Saha çalışmalarını Tire ve Bayraklı'da sürdüren İYİ Parti İzmir Adayı Kırkpınar esnafın ve üreticinin derdine ortak olurken önemli mesajlar verdi.

GERÇEKİZMİR – İYİ Parti İzmir İkinci Bölge Adayı Hüsmen Kırkpınar 24 Haziran’da yapılacak erken seçime günler kala saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor. 

İYİ Parti İzmir Adayı Kırkpınar’ın son durağı Tir oldu. Startı sabah saatlerinde Tire Pazarı’ndan veren Kırkpınar burada esnafla sıcaklık diyaloglar kurarken, kadınlara da fular armağan etti. 



Ülkenin mutlu olup olmadığının fotoğrafının kahvaltı sofrasından çekildiğini ifade eden Kırkpınar, “Peynir fiyatından bile bir şeylerin ters gittiği anlaşılıyor” dedi. Üreticiye seslenen Kırkpınar, “Sizleri çok iyi anlıyorum. Bu fiyatların arkasında gübreye ve mazota verdiğiniz para yatıyor. İnşallah Pazar gününden itibaren daha ‘iyi’ bir Türkiye ile karşınızda olacağız” diye konuştu. 

Tire ziyaretinin ardından ilçesi Bayraklı’da mesai yapan Kırkpınar, Mansuroğlu Mahallesi ile başlayan programında sokakları tek tek gezip, esnafla konuştu. Esnafın tamamı değişimi dört gözle beklediğini ifade etti. 

Esnafın ‘Neden TV’lerde göremiyoruz’ sorusu karşısında partiye karşı medya ambargosu vurgusu yapan Kırkpınar yerel televizyonların kapatıldığının da altını çizdi. Kırkpınar, “Sadece sosyal medya ve online gazetelerden yayın yapabiliyoruz” dedi. 

Mansuroğlu programından sonra üyesi olduğu Erzurum Kültür ve Dayanışma Vakfını ziyarete eden Kırkpınar, yeni bina çalışmalarında kolaylıklar dilerken, üyelerin hayır dualarını aldı.

?Kırkpınar programını Manavkuyu ve Adalet Mahalleleri ziyaretleriyle sonlandırdı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir