MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti Adayı Kırkpınar sorunları not etti, çözüm için adres gösterdi!
Politika
7 Haziran 2018 Perşembe 14:25

İYİ Parti Adayı Kırkpınar sorunları not etti, çözüm için adres gösterdi!

İYİ Parti’nin İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kırkpınar’ın kuzey mesaisi sürüyor. Bergama ve Kınık’ta vatandaşla bir araya gelen Kırkpınar, esnafın, çiftçinin sorunlarını tek tek not alıyor. Kırkpınar, “ 24 Haziran’da İYİ Parti’nin iktidar, Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olmasıyla sorunları ortadan kaldıracağız” dedi.

GERÇEKİZMİR – İYİ Parti İzmir 2. Bölge 4. Sıra Milletvekili Adayı Hüsmen Kırkpınar, 24 Haziran’daki seçimlere yönelik saha çalışmasını sürdürüyor. Kentin kuzeyinde mesaisine devam eden Kırkpınar’ın durağı Bergama ve Kınık oldu.

Kırkpınar, Bergama’da Sanayi Sitesi’nde iş yerlerini tek tek ziyaret etti, işçilerle bir araya geldi. Tüm sanayi iş bulamamaktan ve piyasanın çok durgun olmasından şikayetçi oldu. Daha sonra Bergama Çarşısı’nda esnafla bir araya gelen Kırkpınar, partinin seçim vaatlerini anlattı. Kırkpınar, gençlerle sohbet edip, sorunlarını dinledi. 

Kırkpınar’ın Bergama’dan sonraki durağı Kınık oldu. Kınık’ta  çiftçi ile bir araya gelen Kırkpınar, partinin tarıma ve çiftçiye yönelik seçim vaatlerini anlattı. Kırkpınar, çiftçinin sorunlarını tek tek not aldı, “ 24 Haziran’da İYİ Parti’nin iktidar, Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olmasıyla sorunları ortadan kaldıracağız” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir