MENÜ
İzmir 24°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti Adayı Kırkpınar’dan pazar mesaisi: Tezgaha geçti pide dağıttı
Politika
14 Haziran 2018 Perşembe 10:17

İYİ Parti Adayı Kırkpınar’dan pazar mesaisi: Tezgaha geçti pide dağıttı

İYİ Parti İzmir Milletvekili Adayı Kırkpınar, Çiğli Evka-5’te parti teşkilatıyla birlikte vatandaşa Ramazan pidesi dağıttı. Pidelerin sarıldığı kağıtlarda, “Belki zengin değiliz ama ekmeğimizi paylaşacak kadar kocaman bir yüreğimiz var” ifadesi yazdı.

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti İzmir Milletvekili Adayı Hüsmen Kırkpınar 24 Haziran’a yönelik harıl harıl alan çalışmasını sürdürüyor.

Kırkpınar, 2. Bölge’de Karşıyaka ve Çiğli’de pazarcıları ziyaret etti. Kırkpınar’ın ilk durağı BOSPA olarak bilinen Bostanlı Pazarı oldu. Kırkpınar pazardaki tüm esnaf ve alışveriş yapan vatandaşla tokalaştı.

Kırkpınar’ın ikinci durağı Çiğli oldu. İlçe teşkilatını ziyaret eden Kırkpınar, STK temsilcileriyle bir araya geldi. Kırkpınar, merkezdeki esnafı ziyaret etti. Kırkpınar’ın Çiğli’deki son durağı Evka-5 oldu.  Semt pasajında bulunan esnaf ve kahvehaneleri gezen Kırkpınar,  semt pazarında pazarcılarla bir araya geldi. Kırkpınar, ilçe teşkilatı ile birlikte pazarda kurulan tezgahta Ramazan pidesi dağıttı.  Pidelerin sarıldığı kağıtlarda, “Belki zengin değiliz ama ekmeğimizi paylaşacak kadar kocaman bir yüreğimiz var” ifadesi yazdı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir