MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar'dan Ankara raporu ve kritik ittifak mesajları!
Politika
31 Aralık 2018 Pazartesi 12:36

İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar'dan Ankara raporu ve kritik ittifak mesajları!

Geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giderek genel merkezde mesai yapan İYİ Parti İzmir il Başkanı Hüsmen Kırkpınar, genel merkez temasları hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. İzmir teşkilatının 30 ilçede ittifak noktasındaki analizlerini genel başkan yardımcılarına sunduğunu belirten Kırkpınar, ilçeler özelinde ittifak görüşmelerinin CHP’nin büyükşehir adayının açıklanmasının ardından start alacağını ifade etti.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Tüm siyasi partiler 31 Mart 2019 yerel seçimleri için çalışmalarını sürdürürken AK Parti ve MHP’nin ardından İYİ Parti ve CHP de yerel seçimlere ittifak ile gitme kararı almıştı. İttifak kararı kapsamında İzmir’de büyükşehir belediye başkanlığı noktasında İYİ Parti aday çıkarmayarak CHP’nin adayını destekleyecek. Büyükşehir’deki uzlaşının ardından gözler ilçelerde de ittifak olup olmayacağını çevrilirken, her iki il başkanları ilçeler ittifakı masaya yatırmak adına il yönetimleri ve ilçe başkanları ile bir araya gelmişti.

Geçtiğimiz hafta Ankara’ya giderek genel merkeze il örgütünün ilçelerde ittifak noktasındaki görüşünü ileten CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in ardından İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’da geçtiğimiz günlerde Ankara’ya giderek genel merkezde temaslarda bulundu. Kırkpınar, Ankara çıkarmasının öncesinde İzmir’in 30 ilçesinde ilçe başkanlarından ittifak noktasında bulundukları ilçelerde analiz çalışması yaparak rapor sunmalarını istemişti.

Kırkpınar ilçe başkanlarının ve il yönetiminin sunduğu raporları genel merkeze giderek Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu ile Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’a iletti. Dervişoğlu ve Aydın’a İYİ Parti İzmir Teşkilatı’nın ilçelerde ittifak noktasındaki raporu sunan Kırkpınar, genel başkan yardımcıları ile karşılıklı değerlendirmede bulunduklarını belirtti.

Genel merkez mesaisi hakkında Gerçekİzmir’e değerlendirmelerde bulunan Kırkpınar, ilçeler özelinde ittifakta görüşmelerinin başlaması için CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın açıklanmasının beklendiğini, büyükşehir adayının açıklanmasının ardından ilçelerde ittifak için görüşmelere start verilmesinin beklendiğini ifade etti. Kırkpınar şuan için genel başkan yardımcılarına sadece il teşkilatının ilçeler özelinde rapor çalışmasını ve görüşlerini sunduklarını belirtti

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mustafa
 31 Aralık 2018 Pazartesi 16:23
İnşallah İYİ olacak
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir