MENÜ
İzmir
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar'dan 'DEVA' mesajı: Demek ki aradıklarını bulamadılar!
Politika
29 Temmuz 2020 Çarşamba 12:11

İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar'dan 'DEVA' mesajı: Demek ki aradıklarını bulamadılar!

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, partisinin önceki dönem il yönetim kurulunda görev alan; İbrahim Dönertaş, Evren Gülay ve Mehmet Ali Sarızeybek’in DEVA Partisi’ne geçmesini değerlendirdi. Kırkpınar, “Partimiz yeni kurulmuştu, bize gelmişlerdi. Biz de aradıklarını bulamadılar demek ki. Ne aradıklarını da bilmiyorum, 3’ü de il başkan yardımcısıydı” dedi.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Ekonomi Eski Bakanı Ali Babacan’ın kurduğu DEVA Partisi’nin teşkilatlanma süreci devam ediyor. Partinin Kurucular Kurulunda İzmir’den daha önce İYİ Parti’de siyaset yapmış; İbrahim Dönertaş yer aldı. 

Ayrıca İYİ Parti İzmir İl Eski Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Mehmet Ali Sarızeybek, DEVA Partisi’nin İzmir İl Başkanı oldu. İYİ Parti İzmir’de İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan, ardından il başkan adayı olan sonrasında ise partiden istifa eden Evren Gülay da DEVA Partisi’ne geçti.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, önceki dönem il yönetim kurulunda yer alan İbrahim Dönertaş, Evren Gülay ve Mehmet Ali Sarızeybek’in DEVA Partisi’ne geçmesini değerlendirdi.

ÜÇÜ DE GÖREV ALMIŞTI, DEMEK Kİ BİZ DE ARADIKLARINI BULAMADILAR
Kırkpınar şunları söyledi: “Gidenlerin arkasında bir şey demem ama partimizin il başkanlık divanında görev almış yöneticilerdi üç isim de. İbrahim Dönertaş milletvekili aday oldu 12. Sıradan. Demek ki beklediklerini bulamadılar. Yönetim Kurullarında görev aldılar ama sonraki süreçte istifalarını vererek ayrıldılar. Bu olağan bir şey. Normal. Niye normal? Partimiz yeni kurulmuştu, bize gelmişlerdi. Biz de aradıklarını bulamadılar demek ki. Ne aradıklarını da bilmiyorum, 3’ü de il başkan yardımcısıydı. Kalsalardı il başkanı adayı olabilirlerdi, önlerinde bir engel yoktu. Milletvekili adayı olmak istediler oldular. Ama sıralamalarından dolayı partiden ayrılıyorsa demek ki sıralamalarının daha iyi olacağını düşündükleri partiye gittiler.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir