MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İl Başkanı Ulupınar Ankara'da kamp kuracak!
Politika
11 Aralık 2017 Pazartesi 10:59

İYİ Parti İl Başkanı Ulupınar Ankara'da kamp kuracak!

İYİ Parti’nin 1’inci Olağan Kurultayı’na katılmak için Ankara’ya giden ve kurultayda oy kullanan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ulupınar Perşembe gününe kadar Başkent’te kalacak. Yıldırım “Yönetimi onaylatıp döneceğim. Önümüzdeki hafta da kamuoyuna duyuracağım” dedi.

GERÇEKİZMİR - Meral Akşener öncülüğünde kurulan İYİ Parti’nin 1’inci Olağan Kurultayı parti genel merkezinde gerçekleştirildi.

Kongreye Kurucular Kurulu’nda yer alan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar da katıldı.

Kongrede oy kullanan Ulupınar, “İlk kongre olması nedeniyle heyecan vardı. Genel Başkan önemli mesajlar verdi” dedi.

70 artı 1 kişilik yönetimini hazırlayan Ulupınar, Perşembe gününe kadar Ankara’da kalacağını duyurdu. Ulupınar, yapılacak istişareler sonucunda yönetimini onaylatıp İzmir’e dönecek. Ulupınar, “ Yönetimi bu hafta onaylatacağım. Zannediyorum önümüzdeki hafta içi kamuoyuna duyururum. İzmir’i  ve İYİ Parti’yi temsil edecek nitelikte iyi bir yönetim oldu” dedi.

Ulupınar, üye formalarının da önümüzdeki hafta kendilerine ulaşacağını kurulacak stantlarla üyelik çalışmalarına hız vereceklerini söyledi. 

Gerçekizmir’in edindiği bilgiye göre Ulupınar’ın ses getirecek bir listesi var. Ulupınar yönetim kurulu listesinde iki eski milletvekiline yer verdi. Yönetime 2 eski emniyet müdürünü de yazan Ulupınar’ın 70 kişilik listesinde profesör, doçent, avukat, işadamı, eski belediye başkanları, eski ilçe başkanları yer alıyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir