MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İzmir'de 'A Takımı'nda 3 isim' sevinci!
Politika
5 Temmuz 2023 Çarşamba 11:12

İYİ Parti İzmir'de 'A Takımı'nda 3 isim' sevinci!

Partinin yeni dönemdeki politikalarını şekillendirilecek divanda kurultayda Genel İdare Kurulu'na (GİK) seçilen İzmirli 3 ismin yer alması dikkat çekti. 'A Takımı' olarak nitelendirilen üst yönetime 3 ismin girmesi İzmir Teşkilatı'nda da sevinç yarattı.

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 3. Olağan Kurultayın ardından yeni Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleriyle bir araya geldi.

Akşener başkanlığında, İYİ Parti Genel Merkezinde bulunan ek binadaki toplantıda, 21 üyeden oluşan yeni Başkanlık Divanı belirlendi.

Partinin yeni dönemdeki politikalarını şekillendirilecek ve 'A Takımı' olarak nitelendirilen üst kurulda kurultayda Genel İdare Kurulu'na (GİK) seçilen İzmirli 3 ismin yer alması dikkat çekti. 

Siyasete İYİ Parti çatısında dönüş yapan İzmir Eski Milletvekili Oktay Vural Siyasi İşler Başkanı olurken, İzmir Milletvekili Ümit Özlale de Kalkınma Politikaları Başkanlığı görevine yeniden getirildi. Öte yandan İzmirli bir diğer isim olan Cem Özdemir de Mali İşler Başkanı oldu. 

BAŞKAN'DAN ANKARA'DA ÖNEMLİ MESAİ

Bezircilioğlu'nun başkanlık divanında İzmir temsiliyetinin artması yönünde Ankara'da önemli bir mesai harcadığı da öğrenildi. 

BEZİRCİLİOĞLU: TEŞKİLATTA OLUMLU HAVA ESTİRDİ 
'A Takımı'na 3 ismin girmesi İzmir Teşkilatı'nda da sevinç yarattı. İYİ Parti İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu yaptığı değerlendirmede, "İYİ Parti’nin politikalarını belirleyen divanda 3 İzmirlinin olmasından dolayı mutluyuz. Partimize ve ülkemize faydalı çalışmalar yapacaklardır. Başkanlık divanında yönetim kadrosunda İzmir ağırlığının da artması İzmir Teşkilatımızda olumlu hava estirmiştir" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir