MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İzmir'de 'Akşener' mesaisi: 'Tanıtım' o ilçeden yola çıktı!
Politika
4 Şubat 2018 Pazar 13:43

İYİ Parti İzmir'de 'Akşener' mesaisi: 'Tanıtım' o ilçeden yola çıktı!

'Lider'le 17 Şubat'taki buluşma için İlk etapta 5 kişilik bir karşılama komitesi kuran İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı binlerce broşür, afiş ve el ilanı hazırladıktan sonra sahaya indi. İYİ Parti’de Akşener’in kentteki programını anonslayan billboardlar ilk olarak Tire sokaklarında yerini aldı.

GERÇEKİZMİR – Divan, 85 il yönetim kurulu üyesi ve 30 ilçe başkanını belirleyerek teşkilatlanma sürecini tamamlayan Yıldırım Ulupınar başkanlığındaki İYİ Parti İzmir Teşkilatı’nda ‘Lider’ heyecanı yaşanıyor.

Meral Akşener genel başkan sıfatıyla İzmir’e ilk kez 17 Şubat’ta gelerek İYİ Parti İl Binası’nın açılışını yapacak. Miting havasında geçmesi beklenen buluşmada Akşener kent ve ülke gündemine dair önemli mesajlar da verecek.

İlk etapta 5 kişilik bir karşılama komitesi kuran İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı binlerce broşür, afiş ve el ilanı hazırladıktan sonra sahaya indi.

İYİ Parti’de Akşener’in kentteki programını anonslayan billboardlar ilk olarak Tire sokaklarında yerini aldı. Tire’den başlayan çalışma hafta içinde tüm kente yayılmış olacak.

Öte yandan Akşener’in İzmir programı da büyük ölçüde netleşti. İYİ Parti Genel Başkanı’nın kentteki ilk durağı Karşıyaka’daki Zübeyde Anıt Mezarı olacak. Ata’nın annesi için dua edecek Akşener buradan Çankaya’ya geçerek 13.30’da il binasının resmi açılışını yapacak. Akşener ardından kent merkezinde esnaf turu yapacak, günü 2 bin 500 kişinin katılımıyla Kaya Termal Otel’de düzenlenecek teşkilat yemeğiyle kapatacak.
Kaya Termal Otel’deki buluşma İzmir’de bir genel başkanın katılımıyla gerçekleşecek en yüksek katılımlı yemek organizasyonu olacak.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir