MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İzmir'de bina tamam, ilk atama o ilçeye!
Politika
15 Kasım 2017 Çarşamba 15:12

İYİ Parti İzmir'de bina tamam, ilk atama o ilçeye!

İYİ Parti’de İzmir İl Başkanı Ulupınar, il binası arayışlarını noktaladı. Ulupınar gönlünde yatan yeri buldu ve kiraladı. Çankaya’da eski İtfaiye Binası’na yakın noktada yer alan bir binanın 3. katında oluşturulacak il başkanlığı için parti tabelasının siparişi verildi. Öte yandan ilçelere ilk atama Bornova’yla yapıldı.

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar bir yandan 71 kişilik il yönetimiyle 30 ilçenin ilçe başkanını belirlemek adına çalışmalarını sürdürürken, il binası arayışlarını ise sonlandırdı.

Uzun süredir merkezi bir yerde , otopark sorunu olmayan ve ulaşım açısından da kolay bir yer arayan Ulupınar gönlündeki yeri buldu.

Ulupınar Çankaya’da eski İtfaiye Binası’na yakın noktada yer alan bir binanın 3. katını kiraladı.

Yaklaşık 600 metrekarelik katta 10 oda bulunuyor. Ufak tefek tadilatları yapılacak kata asılacak olan İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı tabelası için sipariş de verildi. Tabelanın da hafta sonuna kadar asılması bekleniyor. Yıldırım, İYİ Parti Konak İlçe Başkanlığının da il başkanlığı ile aynı katta faaliyet göstermesini düşünüyor.

İl başkanlığının oluşturulmasının ardından Ulupınar ilk basın toplantısını yapacak ve teşkilatlanmayla ilgili basına bilgi verecek.

İLK ATAMA BORNOVA’YA
Öte yandan partinin hesaplarından yapılan açıklamada Bornova İYİ Parti İlçe Başkanlığı görevine Galip Çukurlu’nun atandığı duyuruldu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Nazlı
 18 Şubat 2018 Pazar 10:41
Öncelikle partimizin hayırlı olmasını diliyorum çok çalışıp başarılı olmalıyız halkın sesi olması haklının yanında olmalıyız ilkemiz Atatürk ilkeleri olmalı
 melike bozkır
 4 Aralık 2017 Pazartesi 20:55
çok deyer verdiyimiz bir abimiz çok sevindik allah yolunuzu açık etsinyeni partimiz hayırlı olur inşalah
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir