MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İzmir'de hareketli gün: 2 başkan, bir de meclis üyesi!
Politika
5 Aralık 2017 Salı 09:30

İYİ Parti İzmir'de hareketli gün: 2 başkan, bir de meclis üyesi!

Akşener öncülüğünde kurulan İYİ Parti’de İzmir İl Başkanı Ulupınar, Buca ve Seferihisar’da ilçe başkanlığı yapacak isimlere görev tebliği yaptı. Öte yandan Seferihisar Belediye Meclis Üyesi Şenel de İYİ Parti'ye katıldı.

GERÇEKİZMİR – Meral Akşener öncülüğünde kurulan İYİ Parti’de teşkilatlanma çalışmaları sürüyor.

Gözler İzmir’de… İl Başkanı Yıldırım Ulupınar hem ilçe başkanlarını hem de il yönetimini belirlemek adına yoğun mesaisini sürdürüyor. Ulupınar ilçeler noktasında yarıyı aştı.

Ulupınar’ın görev tebliği yaptığı ilçeler arasına Buca ve Seferihisar da katıldı.

Seferihisar’da görev önce MHP’de 2014 seçimlerinde Belediye Başkan Adayı gösterilen Hüseyin Naci Gökdeniz'e verildi. Gökdeniz görevi yapamayacağını tebliğ ettikten sonra yeni bir atama yapıldı ve İYİ Parti Seferihisar İlçe Başkanı Kürşat Cebeci oldu.

Buca’da ise görev Fikret Aktaş’a verildi. Aktaş, 1999-2004 yıllarında Buca Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği yaptı. Buca Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde çeşitli komisyonlarda görev aldı. İzmir Müteahhitler Derneği Başkanlığı yapan Aktaş, kurucu üye olduğu Türkiye Kızılay Şubesi Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

İLK MECLİS ÜYESİ 
Öte yandan İYİ Parti İzmir'de bir de transfer gerçekleşti. Seferihisar Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Şenel İYİ Parti'ye geçti. CHP'den istifa ederek bağımsız üye olan Şenel bu transferle aynı zamanda İzmir'de İYİ Partili ilk meclis üyesi oldu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir