MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İzmir'de o isimden başkanlığa yeşil ışık: Elimden gelenin fazlasını yaparım!
Politika
5 Eylül 2018 Çarşamba 13:15

İYİ Parti İzmir'de o isimden başkanlığa yeşil ışık: Elimden gelenin fazlasını yaparım!

İYİ Parti İzmir’de İl Başkanı Ükünç Genel Merkezin isteği doğrultusunda yönetimiyle birlikte istifa etti. Ükünç’ün yeniden atanıp atanmayacağı merak konusu olurken, teşkilatta başkanlık için İl Eski Sekreteri Kırkpınar’ın ismi de yüksek sesle dillendiriliyor. Kırkpınar iddialar hakkında Gerçekizmir’e konuştu: Eğer Genel Merkezimiz görev verirse elimden gelenin fazlasını yaparım!

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - İYİ Parti'de Genel Merkez tarafından 81 il başkanının ve yönetimlerinin yeni teşkilatlanma sürecini başlatmak için istifa etmelerinin istenmesinin ardından İzmir’de de İl Başkanı Koray Ükünç, asil ve yedek yönetimiyle birlikte görev bırakmıştı. 

Kurucu İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından yönetim içinde yapılan seçimle il başkanlığı koltuğuna oturan  Ükünç’ün göreve yeniden atanıp atanmayacağı merak konusu olurken, başkanlık için bir isim daha öne çıktı.

KIRKPINAR’IN İSMİ GEÇİYOR
İYİ Parti İzmir İl Eski Sekreteri ve 24 Haziran’da 2. Bölge Milletvekili Adayı olan Hüsmen Kırkpınar’ın ismi de il başkanlığı için teşkilat içinde konuşulmaya başlandı.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’na da yakın isimlerden Kırkpınar il başkanlığı iddiaları hakkında Gerçekizmir'e konuştu. 



GENEL MERKEZİN ADIMI DOĞRU
Kırkpınar, partinin 24 Haziran'da beklediği sonucu alamaması üzerine yapılan değerlendirmeler sonunda revizyon kararının gerekli olduğunu düşündüğünü belirterek, ''Kurultay sonrasında yukarıdan aşağıya bir değişilik yapıldı. Başkanlık divanı ve genel idare kurulunda yarı yarıya değişikliğe gidildi. Tüm Türkiye genelinde de yeniden yapılandırma için  il başkanlarından istifaları istendi. Bu tespitin doğru olduğunu düşünüyorum. Genel merkezimizin uygun gördüğü arkadaşlar mutlaka devam edecektir, değişikliğin zaruret olduğu illerde de değişim olacaktır'' dedi.

ELİMDEN GELENİN FAZLASINI YAPARIM!
Genel merkez tarafından il başkanlığı görevi verilmesi halinde elinden geleni yapacağını belirten Kırkpınar, ''Ben milletvekili adayı olmuş biriyim. Çalışmalarını göstermiş biri olarak görev verilirse 'Yapamam' demem söz konusu değil... Genel Merkezimiz görev verirse elimden gelenin fazlasını yaparım. Ben bu partinin gönüllüsüyüm... İYİ Parti Türkiye'nin ihtiyacı olan bir parti! Türkiye'yi daha iyi ve güçlü yapmak için bu partideyiz. Dolayısıyla verilen bir görevden kaçınmak doğru olmaz'' dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir