MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İzmir'de sanat terapisti aday adayı: Mücadelesini siyasete taşıdı!
Politika
1 Mayıs 2018 Salı 09:55

İYİ Parti İzmir'de sanat terapisti aday adayı: Mücadelesini siyasete taşıdı!

Üniversiteli gençlerden kadınlara kadar bir çok alanda hayata geçirdiği projelerle gençlerin üniversiteli ve iş sahibi, kadınlarında eğitim düzeyinin yükselmesi ve ekonomik özgürlük kazanması adına mücadele eden sanat terapisti Bostancığlu mücadelesini siyasi arenaya taşıdı. Bostancıoğlu İYİ Parti’den vekil adayı oldu.

GERÇEKİZMİR - "Bir Hayata Dokun Derneği"nin kurucu başkanlığını yürüten sanat terapisti  Burcu Bostancıoğlu dernek çatısı altında verdiği gönüllü eğitimler dışında, ‘Bir umut ol’ projesiyle de ses getirdi.

Doktora konusu olarak seçtiği sanat terapisi projesini Adalet Bakanlığı ile birlikte hayata geçiren Bostancıoğlu,  uyuşturucu ile ilgili suçlardan haklarında 'Denetimli Serbestlik' kararı verilen bağımlılar ile çalışıp onları yeniden hayata kazandırıyor.

Madde Bağımlılığı Temelli Dezavantajlı 15 Gencin Sosyal Entegrasyonlarının Sağlanarak İstihdam Edilebilirlik Kapasitelerinin Arttırılması amaçlı oluşturulan proje kapsamında gençler iş imkanı buluyor.

Proje kapsamında yer alan gençlerin iş imkanı bulması konusunda zorlanan Bostancıoğlu, STK’lara ve belediyelere kendilerine destek olmaları adına çağrıda bulunuyor.

Üniversiteli gençlerden kadınlara kadar bir çok alanda hayata geçirdiği projelerle gençlerin üniversiteli ve iş sahibi, kadınlarında eğitim düzeyinin yükselmesi ve ekonomik özgürlük kazanması adına mücadele eden Bostancığlu mücadelesini siyasi arenaya taşıdı.

İYİ PARTİ’DEN ADAY ADAYI
İYİ Parti Konak İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Bostancıoğlu, partiden milletvekili aday adayı oldu.

Bostancıoğlu, projelerle dokunduğu hayatlara milletvekili olarak dokunup daha iyi sonuç almak istiyor.

“İyi bir şey yapmaya çalışıyorum bu nedenle İYİ’lerin partisindeyim” diyen Bostancıoğlu, sanat terapisti olarak ülkeye de dokunmak, ülkeye umut olmak istiyor!

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Mustafa akarsu
 1 Mayıs 2018 Salı 11:28
İYİ Partı Konak İlçe den adaylığınız için Başarılar İYİ. '' ler MECLIS Koltuklarına
 Gözde
 1 Mayıs 2018 Salı 10:57
Çok güzel işler yapmış! Bizim böyle kişilere ihtiyacımız var helal olsun.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir