MENÜ
İzmir 17°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İzmir'den '19 Mayıs' yürüyüşü: Kırkpınar ne mesaj verdi?
Politika
19 Mayıs 2022 Perşembe 18:43

İYİ Parti İzmir'den '19 Mayıs' yürüyüşü: Kırkpınar ne mesaj verdi?

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliği kapsamında alternatif tören düzenledi. Partililer Cumhuriyet Meydanı'ndan Gündoğdu Meydanı'na yürüdü, 'İzmir Marşı'nı söyleyip 'Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleriyiz' sloganları attı. İl Başkanı Kırkpınar konuşmasında önemli mesajlar verdi.

GERÇEKİZMİR - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliği kapsamında İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı alternatif tören düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk heykeline çelenk bırakan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve partililer daha sonra kortej şeklinde Gündoğdu Meydanı'na yürüdü.

Partililer  'İzmir Marşı'nı söyleyip 'Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleriyiz' sloganları atarken, İl Başkanı Kırkpınar, açıklamalarda bulundu.

Kırkpınar'ın konuşmasının satırbaşları şöyle;

"Biz bugün özgür bağımsız ve rahat bir şekilde nefes alıyorsak bunu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz.

İçinden geçtiğimiz bu süreçte cumhuriyetle hesaplaşmaları olan, Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin temel değerlerine karşı duran her kim varsa bilsin ki yapılacak ilk seçimde onlara güle güle diyeceğiz.

Bugün 7 yaşından 77 yaşına her bir ferdiyle cumhuriyetin temel ilkelerine sahip çıkacak çok güçlü bir milletimiz var. Biz, umudumuzu sonuna kadar korumak durumundayız. Kaybettiğiniz bir şey olursa bunu yeniden kazanırsınız. Ama umudunuzu kaybederseniz kendiniz kaybolursunuz. Umudumuzu sağlam tutacağız."

 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir