MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İzmir'den 'Akşener' raporu: Kim/ne yorum yaptı?
Politika
11 Haziran 2018 Pazartesi 10:19

İYİ Parti İzmir'den 'Akşener' raporu: Kim/ne yorum yaptı?

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Dervişoğlu, İl Başkanı Ükünç ve Kurucu İl Başkanı İzmir Adayı Ulupınar Akşener’in İzmir mesaisini değerlendirdi.

GERÇEKİZMİR - Türkiye 24 Haziran’daki Cumhurbaşkanı seçimi ve genel seçime kilitlenirken, parti liderlerinin, Cumhurbaşkanı adaylarının ve milletvekili adaylarının saha çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, İzmir’de Tire ve Bergama'dan ülkeye seslendi, Gündoğdu’da ise İzmirlilerle iftar yaptı.

- AKŞENER'DEN İZMİR'DE ÇİFTE MİTİNG, GÜNDOĞDU'DA İFTAR... 

İYİ Parti İzmir Teşkilatı'nın önemli isimler Genel Başkan Akşener'in İzmir mesaisini değerlendirdi. Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Adayı Musavat Dervişoğlu, İl Başkanı Koray Ükünç ve Kurucu İl Başkanı ve İzmir Adayı Yıldırım Ulupınar kentin dört bir yanında gösterilen büyük ilginin altını çizdi. 



DERVİŞOĞLU: İZMİR TEK SES 'AKŞENER' DEDİ 
Dervişoğlu, “Tüm İzmirli hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sıcağa rağmen meydanlara gelip Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener’e destek verdiler. O alanlara kimse zorla getirilmedi. İzmirliler içten, samimi bir şekilde Akşener’i dinlemeye geldi. Gündoğdu Meydanı’nda düzenlediğimiz iftar programı mitinge dönüştü. İzmir dün tek ses oldu ve ‘Cumhurbaşkanı Meral Akşener’ dedi. İzmir yüzünü güneşe döndüğünü gösterdi” dedi.



ÜKÜNÇ: İFTAR PROGRAMLADIK MİTİNG OLDU! 
İl Başkanı Ükünç ise "Okulların kapanması, sıcakların da artmasına rağmen meydanlarda ciddi kalabalık vardı. Güzel bir gün oldu. İlçelerde otobüsle tur yaptık. İnsanlar dükkanlarından evlerinden çıktı el salladı. Kadınların özellikle Genel Başkan’a müthiş ilgisi vardı. Gündoğdu muhteşemdi. İftar programlamıştık miting gibi oldu. İzmir Akşener’e sahip çıktı. Genel Başkan İzmir’den mutlu ayrıldı. Biz de mutluyuz" değerlendirmesini yaptı. 

ULUPINAR: BÖYLESİNE SICAK HAVADA... 
İzmirlilerin de Akşener'i özlediğini söyleyen İYİ Parti İzmir Milletvekili Adayı Ulupınar, gösterilen ilginin kendilerini ayrıca mutlu ettiğini ifade etti.

Bergama Cumhuriyet Meydanı’nda ramazan günü 40 derece sıcakta ve yakıcı güneş altında dinlemeye gelen hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz diyen İYİ Partili Ulupınar, "Daha sonra yeşil Tiremizin güzel insanları Adliye Meydanı’nda Genel Başkanımız Meral Akşener’le buluştu. Böylesine sıcak havada, ramazan ayında Tireli hemşehrilerimiz meydanı doldurdu. Bu coşkuyu bizlere yaşattıkları ve destek verdikleri için ayrıca teşekkür ediyoruz. Hem İzmirlilerin hem de Ege Bölgesi'nde yaşayan kardeşlerimiz, Genel Başkanımız Meral Akşener'i görebilmek için meydanlara akın ettiler. Bu iki ilçemizde özellikle hayatını tarımla geçiren hemşehrilerimiz İYİ Parti'yi ve Akşener'i takip etmeye çalışıyor. Televizyonlar bizi engellese de, önümüze çöp kamyonlarıyla bariyerler yapsalar da bunların işe yaramayacağını bugün bir kez daha gördük" şeklinde konuştu.

Ulupınar ayrıca, "Alsancak'taki coşku görülmeye değerdi. Bir kere daha söylüyorum. Sayın Genel Başkanımız İzmirlileri, İzmirliler de O'nu özlemiş. Hem İzmirliler hem de ülkemiz çıkış yolu arıyor. Bu çıkışın İYİ Parti kadrolarında olduğunu anlatıyoruz. İnşallah 24 Haziran'da İzmirli kardeşlerimizin desteğiyle sandıkta ezber bozacağız." dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir