MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İzmir'den 'İstanbul' için net mesaj: Ne görev düşüyorsa...
Politika
8 Mayıs 2019 Çarşamba 12:15

İYİ Parti İzmir'den 'İstanbul' için net mesaj: Ne görev düşüyorsa...

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İstanbul seçimlerine ilişkin, "İYİ Parti ve CHP'nin farklı bir tutum içerisinde olması söz konusu olamaz. Bu süreçte bize ne görev düşüyorsa İYİ Parti İzmir Teşkilatı olarak en önde dururuz" dedi.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptali ve seçimlerin tekrarlanması kararına tepkiler sürerken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'na bir destek de İYİ Parti İzmir Teşkilatı'ndan geldi. 

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, İmamoğlu'na tam destek mesajı verirken, AK Parti'ye de eleştirilerde bulundu. 

İSTANBUL'UN RANTINDAN VAZGEÇEMİYORLAR
YSK'nın kararını ve AK Parti'yi eleştiren Kırkpınar, " 31 Mart'ta sonlanmış bir olayın bu noktaya kadar sürdürülmesinin birinci nedeni AK Parti'nin İstanbul'un rantından bir türlü vazgeçememesidir. İkinci olarak ise İstanbul seçimlerini gündemde tutarak ekonomik krizin gündeme gelmemesini sağlamaya çalışıyorlar.Ama çarşı, pazardaki yangın hala sürüyor" diye konuştu.

EN ÖNDE DURURUZ!
İYİ Parti'nin İzmir kanadından İstanbul seçim çalışmalarında görev almak için yoğun bir talep geldiğini belirten İl Başkanı Kırkpınar, "Sayın Ekrem İmamoğlu CHP ve İYİ Parti'nin adayıdır. İYİ Parti ve CHP'nin farklı bir tutum içerisinde olması söz konusu olamaz. Bu süreçte bize ne görev düşüyorsa İYİ Parti İzmir Teşkilatı olarak en önde dururuz" dedi.

CHP'NİN OTOBÜSÜNDE İYİ PARTİLİLER DE OLUR!
Kırkpınar, İzmir'de CHP'li bazı belediyelerin, 23 Haziran'da İstanbul'a oy kullanmaya gitmek isteyenler için otobüs kaldıracak olmalarına ilişkin ise, "CHP'nin kaldırdığı otobüste İYİ Partililer olur, İYİ Parti'nin kaldırdığı otobüste CHP'liler olur. Burada önemli olan manevi destek ve katkı sunmak, birlik olmak" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir