MENÜ
İzmir 11°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İzmir’de ‘Akşener’ heyecanı: Ulupınar’dan İzmir’e videolu davet
Politika
11 Şubat 2018 Pazar 11:22

İYİ Parti İzmir’de ‘Akşener’ heyecanı: Ulupınar’dan İzmir’e videolu davet

Akşener’in kente ilk kez genel başkan sıfatıyla geleceği ve il binasının resmi açılışını yapacağı program öncesi çalışmalarını hızlandıran İYİ Parti İzmir’de Başkan Ulupınar’dan videolu davet geldi.

GERÇEKİZMİR – İYİ Parti İzmir’de 85 kişilik il yönetimi, divan ve 30 ilçe başkanının belirlenmesinin ardından sandık ve ‘Lider’ heyecanı yaşanıyor.

Yıldırım Ulupınar başkanlığındaki İzmir Teşkilatı’nda seçim şekil şartlarının yerine getirilmesi için start alan takvim kapsamında dün başlayan sandık mesaisinde 30 ilçede kongreler yarın tamamlanacak.

İYİ Parti İzmir’de ayrıca Meral Akşener’in genel başkan sıfatıyla ilk kez kente gelecek olmasının heyecanı yaşanıyor.

İlk etapta 5 kişilik bir karşılama komitesi kuran İYİ Parti İzmir Teşkilatı binlerce broşür ve afişle sahaya inmiş, kentin dört bir yanına Akşener’in 17 Şubat’da il binasının resmi açılışını da yapacağı programın duyurusunu asmıştı.

İl Başkanı Ulupınar’dan Akşener’in 17 Şubat’ta gerçekleşecek İzmir programına ilişkin bir de videolu çağrı geldi. Ulupınar İzmirlilere “17 Şubat Cumartesi günü saat 13.30’da Çankaya eski İtfaiye yanında Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in katılımıyla İYİ Parti İzmir İl Başkanlığımızı açıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” sözleriyle davet gönderdi.


 

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in 17 Şubat Cumartesi günü İzmir’deki ilk durağı  Karşıyaka’daki Zübeyde Anıt Mezarı olacak. Ata’nın annesi için dua edecek Akşener buradan Çankaya’ya geçerek 13.30’da il binasının resmi açılışını yapacak. Akşener ardından kent merkezinde esnaf turu yapacak, günü 2 bin 500 kişinin katılımıyla Kaya Termal Otel’de düzenlenecek teşkilat yemeğiyle kapatacak.

Kaya Termal Otel’deki buluşma İzmir’de bir genel başkanın katılımıyla gerçekleşecek en yüksek katılımlı yemek organizasyonu olacak.

SANDIK MESAİSİ TAM GAZ 
Öte yandan İYİ Parti İzmir’de dün başlayan sandık mesaisi de tam gaz devam ediyor. Partide bugün 11 ilçede daha önce göreve atanan başkanlar seçilecek. İYİ Parti İzmir Teşkilatı Aliağa, Bornova, Buca, Bayraklı, Beydağ, Çiğli, Foça, Gaziemir, Güzelbahçe, Selçuk ve Tire için sandık kuracak.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir