MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İzmir’de gündem revizyon: Başkan Ükünç düğmeye basıyor!
Politika
27 Ağustos 2018 Pazartesi 08:35

İYİ Parti İzmir’de gündem revizyon: Başkan Ükünç düğmeye basıyor!

İYİ Parti İzmir Teşkilatı’nda gündem revizyon... İl Başkanı Ükünç, yerel seçimlere güçlü bir kadro ile girmek adına düğmeye basıyor.

GERÇEKİZMİR – Bayram tatilinin geride kalmasıyla birlikte partilerde yerel seçim hazırlıkları hızlanacak.

24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekilliği seçimlerinde halkın kantarına ilk kez çıkan İYİ Parti, yine ilk kez gireceği yerel seçimler için hazırlıklara başlıyor.

Partinin belediye kazanmayı planladığı kentlerin başında gelen İzmir’de, İl Başkanı Koray Ükünç’ün gündeminde revizyon var. Yerel seçimlere güçlü bir kadroyla girmek adına kolları sıvayan Ükünç, Genel Merkez ile yaptığı istişare sonucunda önümüzdeki üç haftalık süreyi revizyona ayırdı.



ÜÇ AŞAMALI YOL HARİTASI 

Ükünç, öncelikli olarak ilçelerden başlayacak. Başkan Ükünç, yerel seçimlerde aday adayı olmak isteyen başkanların istifalarını takvim açıklanmadan önce isteyecek. Ükünç, böylelikle yerel seçimlere kala koltuklarda yaşanacak boşalmaların önüne erkenden geçecek. Ükünç yönetimlerde meclis üyeliği düşünenlerinde görevlerinden ayrılmalarını isteyecek.

Revizyondaki ikinci hamle ise göreve devam etmek isteyen ancak yönetimini değiştirmek isteyen ilçe başkanlarının talebi olacak. Ükünç, yönetiminde revizyon isteyen başkanların taleplerini yerine getirecek. Bu ilçelerde başkanlar görevlerine yeni yönetimleriyle birlikte atanacak.

Revizyonun üçüncü ayağı ise Ükünç ve il yönetiminin yerel seçim performansını  zayıf buldukları ilçelere yönelik hamlesi olacak. Ükünç hazırlayacağı rapor doğrultusunda yeterli verim alınamayan ilçeleri Genel Merkez’e bildirecek. Bu ilçelerin istifaları istenecek ve yerlerine yeni başkan ve yönetimler atanacak.

Ükünç son olarak da il yönetiminde revizyona gidecek. Edinilen bilgiye göre yönetim içinde istifa etmeye hazır isimler var. Bu isimlere yerel seçimlerde adaylık düşünenlerde eklenecek. Genel seçimler öncesi 20’nin üstünde istifanın yaşanıp yerlerine yedeklerin geldiği il yönetiminde Ükünç, yerel seçimler öncesi güçlü bir il yönetimi listesi hazırlayıp Genel Merkez’e verecek. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 RKB
 30 Ağustos 2018 Perşembe 21:09
Yerel seçimlerde iyi sonuç alınabilmesi için revizyon anlamında ne gerekiyorsa yapılmalı. Şimdiden sonuçlar hayırlı olsun.
 Faruk Meneviç
 28 Ağustos 2018 Salı 08:42
Geç bile kalnd
 Osman Dal
 27 Ağustos 2018 Pazartesi 21:26
İl ilçeleri ne kadar tanıyor ki teşkilatlandırma yapsın
 Gülcemal Doğru
 27 Ağustos 2018 Pazartesi 14:34
Karşıyaka ilçeden başlayın.
  Volkan Cömert
 27 Ağustos 2018 Pazartesi 10:18
Vatana,millette hayırlı olsun inşallah.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir