MENÜ
İzmir 18°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İzmir’de ‘istifa’ raporu: Kimler TBMM için yola çıktı?
Politika
26 Nisan 2018 Perşembe 17:12

İYİ Parti İzmir’de ‘istifa’ raporu: Kimler TBMM için yola çıktı?

24 Haziran’da yapılacak erken seçim öncesi aday adaylığı için son istifa gününde başta İl Başkanı Ulupınar olmak üzere birçok önemli isim görevinden ayrıldı.

GERÇEKİZMİR – Türkiye 24 Haziran’da yapılacak erken seçime hazırlanırken, adaylık istifaları için son günde trafik hızlandı. 

İzmir’de siyasi partilerde birçok yönetici aday adaylığı için görevinden ayrılma kararı alırken, İYİ Parti yoğun mesai yaşanan teşkilatların başında geldi. 

İYİ Parti’de milletvekilliği aday adaylığı için İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın yanı sıra üç ilçe başkanı ve çok sayıda il yöneticisi de istifa kararı aldı. 

BAŞKAN ULUPINAR BIRAKTI
İYİ Parti’nin kurucu İl Başkanı Yıldırım Ulupınar adaylık için istifa kararı aldı. Ulupınar istifasını il yöneticileri ile birlikte yaptığı basın toplantısıyla duyururken, yerine İl Başkan Yardımcısı Koray Ükünç vekalet edecek. Yönetim daha sonra kendi içinde başkan seçecek. 

YÖNETİMDE İSTİFA YAĞMURU 
İYİ Parti İzmir’de 20’ye yakın yönetici aday adayı olmak için görevinden istifa etti. İstifa eden yöneticilerin isimleri şöyle:  Hüsmen Kırkpınar, Çağrı Özdemir, Galip Çetin, İbrahim Dönertaş, Lütfü Kılıç, Esra Akkaş, Kamil Ergenekon, Bülent Kırılmaz, Ülkü Doğan, Murat Kapkaç, Erhan Atlı, Sinan Çiğdem, Şükran Yörük, Erhan Atlı, Osman Çandır, Tülay Yaman, Armağan Abacıoğlu, Cengiz Üretmen, Gülşen Dizdarerer

4 İLÇE BAŞKANI ADAYLIK İÇİN BIRAKTI 
İYİ Parti İzmir’de adaylık istifası kervanına dört ilçe başkanı da eklendi. Balçova İlçe Başkanı Serap Özöktem, Ödemiş İlçe Başkanı Avukat Anıl Selek, Güzelbahçe İlçe Başkanı Nurdan Emin ve Tire İlçe Başkanı Atakan Duran milletvekilliği aday adaylığı için görevlerinden ayrıldı. 

Öte yandan aday adaylığı istifa kararı alan Karabağlar İlçe Başkanı Hasan Yıldız’ın bu kararından vazgeçtiği öğrenildi. 

DENEYİMLİ SENDİKACI DA ADAY ADAYI 
Öte yandan Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Sağlık-Sen İzmir 1 No'lu Şube Başkanı ve Kamu-sen İzmir İl Temsilcisi Ahmet Doğruyol, İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olmak için istifa etti.

O DOKTOR DA ADAYLIK İSTİYOR
İYİ Parti’den İzmir milletvekili adayı olmak için bir istifa da Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yaşandı. Anestezi uzmanı Doç.Dr. Mustafa Nuri Deniz aday adaylığı için görevinden ayrıldı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Serifoglu46@
 26 Nisan 2018 Perşembe 20:28
IyI ler gelecek hersey guzel olacak
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir