MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti İzmir’den ilk açıklama: Kuvvetle beyan ediyoruz!
Politika
4 Mart 2023 Cumartesi 22:06

İYİ Parti İzmir’den ilk açıklama: Kuvvetle beyan ediyoruz!

Akşener’in 6’lı masa ile ilgili açıklamaları sonrası yaşanan gelişmelerin ardından siyasi partiler peş peşe toplantılar yapmaya devam ederken, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, 30 ilçe başkanıyla gerçekleştirdiği toplantı sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Bezircilioğlu, “Her şart ve koşulda Genel Başkanımızın yanında olduğumuzu kuvvetle beyan ediyoruz” ifadelerini kullandı.

GERÇEKİZMİR - Altılı Masa’nın son yapılan toplantısında, beş siyasi parti liderinin uzlaştığı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına itiraz eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Genel İdare Kurulu’ndan aldığı yetkiyle CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına “hayır” derken, CHP’li Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’na adaylık çağrısı yapmıştı.

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yaparken, gelişmelerin ardından siyasi partiler peş peşe toplantılar yapmaya devam ediyor.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, 30 ilçe başkanıyla gerçekleştirdiği toplantı sonrası sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Bezircilioğlu şu ifadeleri kullandı;

“Kıymetli İzmirli hemşehrilerim,

Son gelişmelerle ilgili basın açıklamamı sizlerle paylaşıyorum.

Saygılarımla,

Kıymetli basın mensupları,

3 Mart Cuma günü Ankara’da Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener 81 il başkanı ile yaptığı toplantıda “kazanacak aday ortak mutabakatla belirlenmeli” vurgusu yapmış, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a adaylık çağrısında bulunmuştur. Geldiğimiz bu noktada, 30 ilçe başkanımız ile yapmış olduğumuz toplantıda, İYİ Parti İzmir İl ve İlçe Teşkilatlarımız olarak birlik ve beraberlik içerisinde, her şart ve koşulda Genel Başkanımızın yanında olduğumuzu kuvvetle beyan ediyoruz. Bu tarihi sürecin ülkemiz ve milletimizin yüksek menfaatlerine en uygun şekilde tamamlanacağına olan inancımız tamdır. Türkiyemizin menfaatine olan her noktada, İYİ Parti olarak üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye bundan sonra da devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 mehmet yalçın
 5 Mart 2023 Pazar 16:17
İyi parti'nin iktidar hedefi ortadan kalkacağından çok ciddi oy kaybı yaşayacağını siyaset yapanlar bilir.Sağ seçmen iktidarla kendini özdeşleştirir Sol seçmen daha ideolojik baktığından partisi iktidara gelmese bile partisini desteklemeye devam eder .Onun içn uzun tahlilde Meral Hanım partiyi var olup olmama noktasına getirdi diye düşünüyorum
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir