MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti Urla Gençlik Teşkilatı İstifa etti
Politika
23 Kasım 2018 Cuma 14:25

İYİ Parti Urla Gençlik Teşkilatı İstifa etti

İYİ Parti Urla Gençlik Kolları teşkilatı istifa etti. İlçe gençlik teşkilatının yaptığı ortak açıklamada, “Daha önce istifa eden 17 kurucu ilçe başkanlarımız ve yönetimleri, kurucu il başkanımız ve yönetiminin istifa gerekçelerini haklı bularak, değişen hiçbir şeyin olmadığını gördüğümüz için istifa ediyoruz" denildi.

İYİ Parti İzmir’de istifa furyası devam ediyor. İYİ Parti Genel Merkezi’nin 81 ilde revizyon kararı almasıyla İYİ Parti İzmir İl Eski Başkanı Koray Ükünç istifa etmiş, yaklaşık bir buçuk aylık bir aradan sonra ise İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’na Hüsmen Kırkpınar atanmıştı.

Kırkpınar’ın göreve gelmesinin ardından 17 Kurucu İlçe Başkanı ve İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Demirel istifa etmişti.  Geçtiğimiz hafta yeni il yönetim kurulu belirlenirken, 23 ilçede ilçe başkanları belli olmuş ve İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na da Orçun Çeken atanmıştı.

Revizyon süreci devam ederken partinin Urla teşkilatında flaş bir gelişme yaşandı. Urla Gençlik Teşkilatı mevcut görevlerinden istifa ettiğini ortak bir açıklama ile duyurdu. İYİ Parti Urla İlçe Gençlik Kolları Kurucu Başkanı Sezgin Şahin olmak üzere ilçe gençlik teşkilatından toplamda 32 kişi mevcut görevinden istifa etti.

İstifa eden isimlerin yaptığı ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi :

Urla Gençlik kolları yönetimi olarak partimiz yenilenme çalışmaları süreci ve sonrasında görmüş olduğumuz yanlışların önüne geçmek istesekte bir arpa boyu yol katedemediğimizi görmüş bulunuyoruz. Daha önce de İYİ Parti İzmir teşkilatına mensup, 17 kurucu ilçe başkanımız ve yönetimleri, g ençlik kolları il başkanımız ve yönetimlerinin aynı nedenlerden ötürü görevlerinden istifa ettikleri süreci de yakinen takip ettik.Üzülerek belirtmek isterizki; Gerek kurucu ilçe başkanlarımızın, gerekse Gençlik Kolları Kurucu İl Başkanımız Doğukan Demirel’in istifalarına neden olan gerekçelerin haklılığına müşahade etmiş bulunmaktayız.

Teşkilatlarla ilgili hassasiyetlerimizi bildirmemize,düşüncelerimizi aktarmamıza rağmen,liyakatin,demokrasinin ve teşkilatların düşüncelerinin hiçe sayıldığı, en önemlisi de biz gençlerin gecemizi gündüzümüze katarak, bir an durmadan, bir an yorulmadan Genel başkanımız Syn. Meral Akşener  ve partimiz  için koşturmamıza rağmen düşüncelerimizin ve fikirlerimizin genel merkezimiz tarafından hiçe sayıldığını ne yazık ki farketmiş durumdayız.

Bu konuda şu bilinmelidir ki; Bizim meselemiz kişi veya makamlarla ilgili değil,kurucu teşkilatları hiçe sayan zihniyetlerledir.Bu zihniyetleri bugün olamasa bile ileride değiştirecek olan da yine biz gençleriz.Bu sebeple, daha önce istifa eden 17 kurucu ilçe başkanlarımız ve yönetimleri,kurucu il başkanımız ve yönetiminin istifa gerekçelerini haklı bularak,değişen hiçbir şeyin olmadığını gördüğümüz için genel başkanımız sayın Meral Akşener önderliğinde kurulan İYİ Parti de ki görevlerimizden başta; Urla kurucu Gençlik kolları Başkanımız Sezgin Şahin olmak üzere 32 kişilik mevcudiyetimizle   istifa ettiğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz..

Urla İYİ Parti Gençlik Kolları :

1.Sezgin Şahin (Kurucu Başkan)

2.Hakan Kaya

3.Selim Kayacikli

4.İbrahim Doğumay

5. Cem Tansık

6. Gamze Tansık

7. Umut Özbek

8. Nurcan Eroğlu

9. Nurcan Yılmaz

10.Ridvan Burak Derya

11.Yağmur Adıyaman

12. Burak Vardar

13. Zafer Zehir

14. Esra Ersan

15. Samet Günal

16. Tunahan Tunca

17. Alp Erdoğan

18. Uğurcan Alkan

19.Ahmet Şengüler

20. Akile Şahin

21. Yunus Çalık

22. Hüseyin Çelimli

23. Hasan Tekin

 24. Basri Erkut Karataş

25. Hüseyin Kesikoğlu

26. Can Sarıhan

27. Kübra Balki28. Ahmet Efe

29. Hande Duran

30. Ahmet Kartal

1. Umut Şengül

32. Alper Güler

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 erkan özbay
 24 Kasım 2018 Cumartesi 01:26
Gençlerimizin emeklerinden ve oz verilerinden dolayı sonsuz teşekkür ederiz ama şu bilinsinki ne gençlerimiz ne de çıktığımız bu yol sn meral aksenerin önderliğinde olmak üzere taşın altına tirnagini bile koyan tüm dost ve mücadele eden emek harcayan insanların bir olduğu ve ilimin bilimin düşüncenin bir olduğu mücadelede ne fitne nede fucur bizi ve en önemlisi g enclerimizle yurudugumuz yolumuza ne tas nede diken serebilirler yurudugumuz yol ve inanclarimiz M.KEMAL ATATURK yoludur görev ve vazifeler değişir düşünce ve inançlar asla biz dünde bugünde var olan genç yasli düşünce doğruluğu olan tüm kadroyla devam ediyoruz ve edeceğiz buna şahsım adıma yürekten inaniyorum
 İpek Çalışkan
 23 Kasım 2018 Cuma 14:56
Gençler bizim geleceğimiz. Siyasette gençler sadece afiş asan ya da ayak işleri yapan kitle olarak görülüyor. Gençlerin görüşlerine değer vermeyen her siyasi parti bitmeye mahkumdur. Siyasette gençlere örnek olmamız gerekirken gençlerin bizlere örnek olduğunu görüyoruz. Dik duran ,eğilmeye gençlik sonsuz teşekkürler. Yolunuz açık olsun.
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir