MENÜ
İzmir 20°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti'de Certel kolları sıvadı: Harıl harıl SKM mesaisi!
Politika
12 Mayıs 2018 Cumartesi 11:45

İYİ Parti'de Certel kolları sıvadı: Harıl harıl SKM mesaisi!

İYİ Parti İzmir’de SKM’nin dümenine geçen Certel, hızlı şekilde yol almaya başladı. İlçelerin tamamında 1 SKM başkanı ve en az 5 yardımcının görev alacağını belirten Certel, ilçelere gidip hem görevlendirme hem de eğitim çalışmalarını sürdürüyor. Certel, 24 Haziran sürecinde SKM’lerin 7/24 hazır kıta olacağını söyledi.

GERÇEKİZMİR - Siyasi partilerde 24 Haziran’daki seçim öncesi çalışmalar start aldı. Seçim sürecinde alan çalışmalarında lokomotif seçim koordinasyon merkezleri (SKM) olacak.

İYİ Parti İzmir’de SKM Başkanı Atila Certel, SKM’nin dümenine geçtikten sonra hızlı şekilde yol almaya başladı. Certel, hem ilçelerde birimleri oluşturuyor hem de eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

HER İLÇEYE SKM
İlçelerin tamamında 1 SKM Başkanı ve en az 5 yardımcının görev alacağını belirten Certel, SKM’lerin 7/24 hazır kıta olacağını söyledi.

NON-STOP EĞİTİM!
SKM’de görev alacak isimlerin süreci en iyi şekilde götürmesi adına eğitim çalışmalarına önem verdiklerini ifade eden Certel, eğitimlerin teşkilatlanma, alan çalışmaları, vekil adayların programları, hangi ilçede nerelere ağırlık verileceği, sosyal medya, insan ilişkileri ve iletişim gibi konularda verildiğini söyledi. Certel özellikle insan ilişkileri ve iletişim konusunda uzman eğitimcilerden destek aldıklarını söyledi.

Hem görevlendirmede hem de eğitim çalışmalarında sona geldiklerini söyleyen Certel, “İYİ Parti olarak 24 Haziran’daki seçime hazırız. İzmir’de birinci parti olup Türkiye genelindeki sonuca partimiz açısından en büyük katkıyı vermek, Genel Başkanımız Meral Akşener'i de Cumhurbaşkanı yapmak istiyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Şerafettin Özdemir
 12 Mayıs 2018 Cumartesi 12:26
Mükel bir çalışma olmuş atila porofu tebrik ederim
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir