MENÜ
İzmir 21°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti'de Çıray anlattı: Nasıl bir kurultay olacak?
Politika
9 Ağustos 2018 Perşembe 16:05

İYİ Parti'de Çıray anlattı: Nasıl bir kurultay olacak?

İYİ Parti’de gözler hafta sonu yapılacak olan olağanüstü kurultaya çevrildi. İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü, İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Gerçekizmir’e hedefleri ve beklentileri anlattı.

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti’de gözler 2. Olağanüstü Kurultaya çevrildi. 12 Ağustos'ta ATO Congresium'da yapılacak kurultayda mevcut Genel Başkan Meral Akşener yeniden tek aday olarak gösterilecek.

İYİ Parti Genel Sekreteri, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Gerçekizmir’e kurultay ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Çıray, “Bu kurultay yeni heyecan ve mücadelenin başlangıç tarihi olacak. Aynı zamanda Genel Başkan partinin hedeflerini ortaya koyacak. Kurultayla birlikte mahalli seçimlere hızla hazırlanılacak. Mecburi şartlar gereği geçtiğimiz kurultaydan daha ufak bir salonda kurultayı yapacağız. Daha çok bir hedef belirleme, yeniden kadroları ortaya çıkarma kongresi olacak” dedi.

Çıray, kurultaya tek aday olarak girecek Akşener’in merak edilen listesine yönelik ise, “Genel Başkan’la bu konuda bir şey konuşmadım... Toplumun beklentisini uygun bir yapının ortaya çıkacağını umuyorum" dedi.

Öte yandan İYİ Parti'de Akşener'in tek aday olarak gösterileceği kurultayda yeni Genel İdare Kurulu (GİK) da seçilecek. 

İYİ Parti'de yeni GİK'te Genel Sekreter, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Çıray'ın yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu ile İzmir Kurucu İl Başkanı Yıldırım Ulupınar'ın da yer alması bekleniyor. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir