MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti'de İstanbul teyakkuzu... 39 ilçeye 39 vekil! Dervişoğlu ve Çıray da sahada olacak
Politika
15 Haziran 2019 Cumartesi 08:50

İYİ Parti'de İstanbul teyakkuzu... 39 ilçeye 39 vekil! Dervişoğlu ve Çıray da sahada olacak

İYİ Parti Genel Merkezi, Başkanlık Divanı üyelerini, milletvekillerini, genel idare kurulu üyelerini ve il başkanlarını 14-15-16-17 ve 21-22-23 Haziran tarihlerinde, saha çalışması yapmak üzere, İstanbul'da görevlendirdi. İstanbul'un 39 ilçesine, partinin 39 milletvekili görevlendirildi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları ve İzmir Milletvekilleri; Müsavat Dervişoğlu ve Aytun Çıray’ın seçime kadar çalışacakları ilçeler de belli oldu.

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri doğrultusunda Millet İttifakı’nın Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek için İstanbul'un 39 ilçesine, partisinin 39 milletvekilini görevlendirdi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları ve İzmir Milletvekilleri; Müsavat Dervişoğlu ve Aytun Çıray da  İstanbul çalışmaları kapsamında görevlendirilen vekiller arasında yer aldı. Dervişoğlu Kartal ilçesinde, Çıray ise Sarıyer’de görev yapacak.

İYİ Parti İzmir İl Teşkilatı da, 23 Haziranda gerçekleşecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde Millet İttifakının Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek olmak için İstanbula gidecek.

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar beraberinde il yöneticileri ve ilçe başkanlarından oluşan bir heyet ile 18 Haziran tarihinde İstanbul'da İmamoğlu’na destek için Beşiktaş ilçesinde görev yapacak. İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar ve heyet, seçim gününe kadar ilçede esnaf ve dernek ziyaretleri, STK buluşmaları, hemşeri buluşmaları kapsamında alan çalışması yapacaklar ve İYİ Parti’nin kurduğu demokrasi çadırlarında görev alacaklardır.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir