MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti’de İzmir’deki görevden alma depreminin ardından Özlale’den ilk mesajlar!
Politika
11 Ocak 2024 Perşembe 14:12

İYİ Parti’de İzmir’deki görevden alma depreminin ardından Özlale’den ilk mesajlar!

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu ve yönetimi Genel Merkez tarafından görevden alındı. Bezircilioğlu ile yıldızı barışmayan partinin GİK Üyesi, milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlale gelişmeyi Gerçekİzmir’e değerlendirdi.

Efe Can TAN / GERÇEKİZMİR - İYİ Parti İzmir’de görevden alma depremi yaşanıyor…

İYİ Parti İzmir’de milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ümit Özlale ile İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu arasında esen soğuk rüzgarlar Genel Merkez’in İl Başkanı ve yönetimini görevden alması ile sonlandı.

Sık sık Bezirciloğlu ve il yönetimi ile arasında sorun olduğu konuşulan partinin GİK Üyesi, İzmir milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale görevden alma depreminin ardından Gerçekİzmir’e açıklamada bulundu.

ÖZLALE'DEN İLK YORUM!

İYİ Parti Genel İdare Kurulu(GİK)Üyesi, İzmir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlale İzmir İl Başkanı Bezircilioğlu ve yönetimin görevden alınması ile ilgili olarak, ‘’Partimiz için hayırlı olsun. Genel merkez böyle bir karar verdiyse partimiz için hayırlı olsun diyorum ben. Her partide ufak tefek anlaşmazlıklar olur. Partinin doğalı budur. Genel merkezimiz öyle bir karar vermiş. Ben genel merkeze ‘ya o ya ben’ diyecek tarzda bir insan değilim. Genel merkeze öyle bir seçim yapmak zorunda bırakmam. Beni iyi kötü tanıyorsunuz ben genel merkeze gidip ‘ya o ya ben’ diyecek birisi değilim. O haberleri kimin çıkarttığını bilmiyorum. Genel merkezimizin kararına saygı duyacağız. Akşener ile bu konuyu hiç görüşmedim. Genel başkan ile sadece seçim kampanyasının detaylarını görüştüm. Bunun dışında herhangi bir görüşmemiz olmadı. Ben seçim çalışmalarını il başkanlığının desteği ile elimden geldiğince yapmaya çalıştım. Benden mutlaka İzmir ile ilgili bilgiler istemişlerdir. Ben de kendilerine o bilgileri vermişimdir. Partimiz için hayırlı olsun. Bütün herkese verdikleri emekler için teşekkür etmek gerekiyor’’ ifadelerini kullandı.  

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Türk Oğlu
 12 Ocak 2024 Cuma 21:22
Fatma Hanım Her Sorunun Arkasında Bir Gerçek Vardır O sebebten Dolayı Görevden Alma Vardır Sen de İyi Parti''ye Kızdıysan Oy Vermezsin Bu Olayı da İyi Parti''ye Oy Verenlere Bağlıyamazsın.Bazen Gerçekler İnsanın Canını Açıtır Ve Selam
 Fatma Kırbay
 11 Ocak 2024 Perşembe 20:21
Daha seçilmeden uzlasmadan uzak bir adaya nasıl güvenip oy vericez.Ben seçimlerde de bu yaşıma rağmen görev almış iyi partiliyim ve Merak hanımı çok takdir ederim.Sayin Özlaleyide ilbaskaninida tanimamama tam seçim arifesinde Özlalenin bu uzlaşmaz ve dayatmaci kindar tavrını son derece yanlış buluyorum.Demek secilse yanına kimseyi de almicak,eski bir siyasetçi olarak bunun gibi egosu yuksekleri cookk gördük.Şimdi düşünüyorum oyumu bu adaya nasıl veririm,, hemde uzun uzun düşünüp oy kullanucamUmarim Özlaleninde birileri kulağına yaptığının yanlış olduğunu fısıldar
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir