MENÜ
İzmir 23°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti'de İzmir'in Vekili'nden istifalarla ilgili manidar mesaj!
Politika
6 Ağustos 2018 Pazartesi 20:26

İYİ Parti'de İzmir'in Vekili'nden istifalarla ilgili manidar mesaj!

İYİ Parti’de kurucu üyeler Yusuf Halaçoğlu, Özcan Yeniçeri ve Nevzat Bor’un partiden istifa etmeleriyle ilgili Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu sosyal medya hesabından manidar bir mesaj yayınladı.

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti kurucu üyeleri Yusuf Halaçoğlu, Özcan Yeniçeri ve Nevzat Bor, partilerinden ve partideki görevlerinden istifa etti.

İstifalara ilişkin hazırlanan ortak metni, Halaçoğlu, bir otelde kamuoyuyla paylaştı.

İZMİR'DEN ADAY ADAYI OLMUŞTU İSTİFA ETTİ-HABER İÇİN TIKLAYINIZ

ÇIRAY'DAN İSTİFA AÇIKLAMASI-HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Halkın isteği doğrultusunda kurdukları İYİ Parti'nin büyük bir umut olduğunu belirten Halaçoğlu, ancak oluşturulan parti yönetiminin büyük hatalar yaptığını söyledi. Halaçoğlu, yeni kurulmuş il, ilçe teşkilat ve başkanlarının milletvekilliğine başvurusunun kabul edilmesinin, parti içinde ikiliklere neden olduğunu belirtti.

İstifalarla ilgili partide ilk açıklama  İYİ Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray’dan gelmiş, Çıray istifalarla ilgili olarak "İYİ Parti'ye ve siyaset vicdanına uymadı" demişti.

Partinin İzmir Milletvekili olan Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu da istifalarla ilgili sosyal medya hesabından manidar bir mesaj yayınladı.

Dervişoğlu, “ Beklediğiniz alkışlar sadece İYİ Parti’nin düşmanlarından gelir sizlere...Onlar da her kötülüğü ayakta alkışlıyorlar zaten!” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir