MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti'de İzmir'in yeni başkanından ilk mesaj: Boynumuzun borcu!
Politika
28 Nisan 2018 Cumartesi 12:24

İYİ Parti'de İzmir'in yeni başkanından ilk mesaj: Boynumuzun borcu!

İYİ Parti'de Genel Merkez’in talimatıyla milletvekilliği adaylığı için istifa eden Ulupınar’ın yerine yönetim içinde yapılan seçimle il başkanlığı koltuğuna oturan Ükünç yaptığı açıklamada , “Cumhurbaşkanlığı genel seçimlerde partimizi birinci parti yapmak, bunu yaparken de en büyük katkıyı demokrasinin kalesi İzmirimiz'den koymak boynumuzun borcudur” dedi.

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti İzmir'de Kurucu İl Başkanı Yıldırım Ulupınar'ın 24 Haziran'da yapılacak erken seçim için milletvekili aday adayı olarak istifa etmesinin ardından görev değişimi yaşandı. 

Koltuğa vekaleten oturan Koray Ükünç ilk yönetim toplantısında oy birliğiyle alınan kararla İYİ Parti İzmir'in yeni il başkanı oldu. 

Ükünç İYİ Parti İzmir İl Başkanı olduktan sonra ilk mesajlarını verdi. Ükünç, "Cumhurbaşkanlığı genel seçimlerde partimizi birinci parti yapmak, bunu yaparken de en büyük katkıyı demokrasinin kalesi İzmirimiz'den koymak boynumuzun borcudur” ifadelerini kullandı. 

İŞTE O AÇIKLAMA
Kurucu il başkanımız Yıldırım Ulupınar’ın istifasından sonra vekalet ettiğim il başkanlığı görevine, yapmış olduğumuz il yönetim kurulu toplantısında oy birliği ile seçilmiş bulunmaktayım.

Başta üzerimde çok büyük emeği olan sayın Yıldırım Ulupınar’a ve eksiksiz olarak şahsımı aday gösterip seçen il yönetim kurulundaki değerli arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim.

Yönetim kurulunun almış olduğu bu kararın partimize ve İzmirimize hayırlı olmasını diliyorum.

Türkiye’nin geleceğini inşa edecek olan partimizin, İzmir İl Yönetim Kurulu olarak var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Türkiye’nin geçtiği bu zor günlerde tarihi bir görev üstlenerek adeta milletimizin umudu haline gelen Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i, Cumhurbaşkanlığı genel seçimlerde partimizi birinci parti yapmak, bunu yaparken de en büyük katkıyı demokrasinin kalesi İzmirimiz'den koymak boynumuzun borcudur.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 RKB
 29 Nisan 2018 Pazar 19:05
Başkanım hayırlı olsun. Başarılı çalışmalar diliyorum.
 Ali kapdan
 28 Nisan 2018 Cumartesi 21:15
Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum selamlar
 Recai dilbazer
 28 Nisan 2018 Cumartesi 14:40
Allah yardımcın olsun yolun açık olsun başkanım
 fatma durmaz
 28 Nisan 2018 Cumartesi 14:27
hoş geldiniz başkanım hayırlı olsun sizinle izmir iyi olacak
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir