MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti'de 'Yıldırım' mesai: Başvuru yağmuru
Politika
7 Kasım 2017 Salı 10:37

İYİ Parti'de 'Yıldırım' mesai: Başvuru yağmuru

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Ulupınar, 71 kişilik il yönetimi ile İzmir'in 30 ilçe başkanını belirlemek için yoğun mesaide... Ulupınar günde en az 40 kişiyle görüşüyor, özgeçmişleri alıp inceliyor. İl binasını kısa süre içinde tutacak olan Ulupınar, hem parti kadrolarında yer almak hem de partiye üye olmak için çok sayıda talep olduğunu belirtti.

GERÇEKİZMİR - Meral Akşener öncülüğünde kurulan İYİ Parti’nin İzmir’i emanet ettiği Yıldırım Ulupınar harıl harıl çalışıyor.

Ulupınar, hem il yönetimini hem de ilçe teşkilatlarını oluşturmak adına yoğun bir mesaide…

TEK YETKİLİ
71 kişilik il yönetimi ile İzmir'in 30 ilçe başkanını belirlemede tek yetkili olan Ulupınar, partinin yönetim kadrolarında yer almak için çok sayıda talep olduğunu belirtti. Ulupınar, çok sayıda ismin de üye olmak için iletişimde olduğunu söyledi.

ÖNCE İL YÖNETİMİNİ TAMAMLAYACAĞIM
Gerçekizmir’e çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Yıldırım, “İlçelere gidiyorum. Günde en az 40 kişiyle birebir görüşüyorum. Çok yoğun geçiyor. Kısa zamanda bitirmek istiyorum. Talepler çok fazla. Bu beni mutlu ediyor. Herkesin telefonlarına çıkmaya çalışıyorum. CV alıyorum. CV’leri inceliyorum. Son iki gündür ilçeleri geri plana alıp, il yönetimine ağırlık verdim. Önce il yönetimini tamamlayacağım. Yönetimi oluştururken vatan sevgisi olmazsa olmazım! Yönetimde garson da var profesör de… Doktor da var hukukçu da… Deneyimli isimlerin yanında kadın ve gençler ağırlıklı olacak” dedi. 

İL BİNASI KISA ZAMANDA TUTULUYOR
Partiye üye olmak isteyen çok sayıda vatandaşın olduğunun altını çizen Ulupınar, “Süreçte iletişim en büyük sıkıntımız. Bu nedenle il binamızı kısa zaman içinde tutacağız. Büyük ihtimalle bu hafta sonuna kadar il binamızı belirleyeceğiz. İletişim bilgilerini duyuracağım. İl binamızda üye kayıtlarına başlayacağız” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Tuncay çoban
 18 Nisan 2018 Çarşamba 23:31
Tüm ailemle partide görev almak istiyorum
Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir