MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti'de il kongresi tarihi bir kez daha değişti
Politika
27 Aralık 2022 Salı 15:38

İYİ Parti'de il kongresi tarihi bir kez daha değişti

İYİ Parti İzmir’de 15 Ocak’ta yapılacağı duyurulan kongre tarihi değişti. Edinilen bilgiye göre Genel Merkezin önce 29 Ocak’ta yapılması yönünde yazı gönderdiği, 24 saat içinde tarihin bir kez daha değiştirilerek 22 Ocak Pazar günü yapılmasının kararlaştırıldığı öğrenildi.

GERÇEKİZMİR - 2023 yılında yapılacak seçimlere yenilenmiş kadrolarıyla girmek isteyen İYİ Parti’de kongre ve kurultay takviminin açıklanmasından sonra 15 Ocak’ta gerçekleştirileceği açıklanan İzmir İl Kongresi’nin tarihi bir kez daha değişti.

GENEL MERKEZ 2 KEZ YAZI GÖNDERDİ, TARİH DEĞİŞTİ
Edinilen bilgiye göre Genel Merkez’den önce kongrenin 29 Ocak’ta yapılması yönünde il başkanlığına yazı geldi. Ancak teşkilata tarih açıklanmadan 24 saat içinde bir kez daha tarihte değişikliğe gidildi. Genel Merkez bu kez kongrenin 22 Ocak’ta yapılması yönünde yazı gönderdi.

İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Genel Merkez Kongre Komitesinin almış olduğu kararla İYİ Parti İzmir 3. Olağan İl kongremizin tarihi 22 Ocak 2023 Pazar gününe alınmıştır” ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Meral Akşener’in katılımı ile gerçekleştirilecek ve mevcut Başkan Hüsmen Kırkpınar’ın aday olmayacağı kongre İzmir’in Konak ilçesinde Celal Atik Spor Salonu’ndan gerçekleştirilecek.

Partide başkanlık koltuğu için şu ana kadar 5 isim adaylığını açıkladı. Balçova Belediyesi Meclis Üyesi Öztürk Keskin, Emre Eryıldıran, il yöneticisi Oğuzhan Yar, İl Başkan Yardımcısı Şakir Genç ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Bezircilioğlu göreve talip olduklarını kamuoyuna duyurdu. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir