MENÜ
İzmir 16°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti'de 'ilçelerde ittifak' mesaisi: Başkanlar rapor verecek!
Politika
18 Aralık 2018 Salı 08:44

İYİ Parti'de 'ilçelerde ittifak' mesaisi: Başkanlar rapor verecek!

İYİ Parti İzmir, ilçelerde ittifak mesaisinin startını verdi. İlçe başkanları ittifak olması dahilinde izlenmesi gereken yol haritası ile ilgili il başkanlığına rapor sunacak.

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - Uzun süredir gündemde olan İYİ Parti ve CHP ittifakında uzlaşı sağlanmasının ardından gözler ilçelerde de ittifak olup olmayacağına çevrilirken, iki partinin de İzmir cephesinde geçtiğimiz günlerde  il başkanları yönetimlerini toplayarak ittifakı masaya yatırmıştı. 

İzmir özelinde edinilen bilgilere göre CHP il yönetimi ilçelerde ittifaka soğuk bakarken, İYİ Parti kanadının görüşü ilçelerde de ittifak yapılması yönündeydi.

Gerçek İzmir’in edindiği bilgilere göre İYİ Parti İzmir ilçelerde ittifak olması dahilinde izlenmesi gereken yol haritası ile ilgili ilçe teşkilatlarının görüşlerini alacak. 

İlçe başkanları, bulundukları ilçelerde “İYİ Parti aday çıkarmalı mı, CHP aday çıkaracaksa belediye başkan yardımcılıkları ve belediye meclis üyeliklerinde İYİ Parti’nin rolü nasıl olmalı” şeklinde, ittifak olması dahilinde çizilmesi gereken rota ile ilgili bir rapor hazırlayacak. Raporlar yarın akşama kadar İl Başkanlığı’na teslim edilecek. 

İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’ın raporları genel merkeze sunmak için önümüzdeki birkaç gün içinde Ankara’ya gitmesi bekleniyor.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir