MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti'de kamp zamanı: İzmir'den 5 isim katılacak
Politika
16 Temmuz 2018 Pazartesi 15:31

İYİ Parti'de kamp zamanı: İzmir'den 5 isim katılacak

İYİ Parti, 20-22 Temmuz tarihlerinde Afyon'da seçim süreci ve sonuçları değerlendirmek üzere kampa girecek. Kampta İzmir’den 5 isim yer alacak. Öte yandan İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener, 24 Haziran sonrası seçim yorgunluğunu İzmir’de yaptığı kısa tatille attı.

GERÇEKİZMİR - 24 Haziran'dan yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27.Dönem Milletvekilliği seçimleri sonrası partilerde hem sonuçlar masaya yatırılıyor hem de yerel seçim hazırlıkları başlatılıyor.

Meral Akşener öncülüğünde 24 Haziran’da ilk kez seçime giren İYİ Parti, 20-22 Temmuz tarihlerinde Afyon'da seçim süreci ve sonuçlarını değerlendirmek üzere kampa girecek.

Kampta kamuoyunda yapılan 'partinin çizgisi' tartışmalarına son vererek yoğun seçim sürecinin ardından parti yönetimi, Genel İdare Kurulu, il teşkilatları ve yine milletvekillerinin kaynaştırılmasını sağlamak...  

ÇIRAY: O TARTIŞMAYA SON VERİLECEK! 
İYİ Parti Genel Sekreteri, Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray kampa ilişkin olarak, "İYİ Parti kendi içinde tartışma ortamı yaratmamasına rağmen, kamuoyunda partinin çizgisine ilişkin olarak bir takım tartışmalar yapılıyor. Partinin merkez sağ da mı, yoksa daha sağda bir parti olup olmadığı tartışmaları yapılıyor. Bu tartışmaya son verilecek. Partinin çizgisini kendi aramızda gerçekleştireceğimiz fikir alış verişleriyle netleştireceğiz. Böylelikle tartışmalara son vereceğiz. Bunu yaparken de yine ortak bir fikir çerçevesinde buluşacağız, ortak akıl üreteceğiz. Bu kapsamda teşkilatlarımız, parti yönetimimiz ve milletvekillerinin katılımıyla verimli bir toplantı gerçekleştireceğiz" açıklamasını yaptı. 

320 kişinin katılacağı toplantılarda, çalışma grupları kurulacak ve sunumlar yapılacak. Başkanlık Divanı, partinin en üst karar organı olan Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleri, genel başkan danışmanları ve il başkanlarının yanı sıra toplantılara uzmanlar da katkı verecek.

İZMİR’DEN 5 İSİM KATILACAK
Kampta İzmir’de 5 isim yer alacak. İzmir’de vekil seçilen ve aynı zamanda Başkanlık Divanı’nda yer alan Aytın Çıray ve Müsavat Dervişoğlu’nun yanı sıra İl Başkanı Koray Ükünç, Kurucular Kurulu Üyesi İzmir İl Eski Başkanı Yıldırım Ulupınar ile Akşener’in özel davetiyle İzmir Milletvekili Adayı işadamı Mustafa Kerpişçi katılacak.

AKŞENER SEÇİMİN YORGUNLUĞUNU İZMİR'DE ATTI 
Öte yandan İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener, 24 Haziran sonrası seçim yorgunluğunu İzmir’de yaptığı kısa tatille attı. Akşener Eşi Tuncer Akşener ile birlikte geride kalan hafta geldiği İzmir'in turistik ilçesi Alaçatı'da dinlendi. Akşener tatilini bugün sonlandıracak. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir