MENÜ
İzmir 13°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti'de kongre mesaisine virüs engeli!
Politika
17 Mart 2020 Salı 15:14

İYİ Parti'de kongre mesaisine virüs engeli!

İYİ Parti Genel Merkezi’nin korona virüs ile mücadele kapsamında il ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği genelge doğrultusunda henüz gerçekleşmeyen il ve ilçe kongreleri 15 gün süreyle askıya alındığı duyuruldu. 29 Mart’ta planlanan İzmir İl Kongresi ise 5 Nisan tarihine ertelendi.
Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'ye de sıçrayan koronavirüs ile ilgili tedbirler devam ederken, İYİ Parti'de de önemli bir karar alındı.

İYİ Parti Genel Merkezi, korona virüs salgını ile mücadele kapsamında il ve ilçe başkanlıklarına gönderdiği genelge doğrultusunda; henüz gerçekleşmeyen il ve ilçe kongrelerinin,17 Mart 2020 tarihi itibariyle 15 gün süre ile askıya alındığını duyurdu. Genelgeye göre; il ve ilçe kongrelerine ilişkin 1 Nisan 2020 tarihinde yapılacak değerlendirme neticesinde il ve ilçe başkanlıklarının tekrar bilgilendirileceği belirtildi.

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz imzası ile il ve ilçe başkanlıklarına gönderilen genelgede tedbirlere ek olarak il ve ilçe binalarında iletişimin sağlanabilmesi için bir yönetici bulundurmaları ve partililerin bu süre içerisinde il ve ilçe binalarında toplanmamalarının uygun görüldüğü de ifade edildi.

Öte yandan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, 29 Mart tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan İYİ Parti İzmir 2. Olağan İl Kongresi’nin korona virüs tedbirleri kapsamında 5 Nisan tarihine ertelendiğini açıkladı. 

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir