MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti'de o adaya metropol ilçelerden peş peşe destek açıklamaları!
Politika
22 Aralık 2022 Perşembe 17:59

İYİ Parti'de o adaya metropol ilçelerden peş peşe destek açıklamaları!

İYİ Parti'de 15 Ocak’ta gerçekleşecek İzmir İl Kongresi öncesi İl Başkan Adayı Bezircilioğlu’na metropol ilçelerden destek açıklamaları gelmeye başladı.

GERÇEKİZMİR - İYİ Parti İzmir Teşkilatı'nda 15 Ocak'ta Kültürpark'taki Celal Atik Spor Salonu'nda gerçekleşecek il kongresi öncesi önemli gelişmeler yaşanıyor. 

Balçova Belediyesi Meclis Üyesi Öztürk Keskin, Emre Eryıldıran, İl Yöneticisi Oğuzhan Yar, İl Başkan Yardımcısı Şakir Genç ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Bezircilioğlu'nun il başkan adaylığını açıkladığı süreçte ilçeler de konum almaya başladı. 

İl kongresi öncesi büyük ilçelerden İl Başkan Adayı Sinan Bezircilioğlu'na peş peşe destek açıklamaları geliyor.

Bayraklı ve Çiğli ilçe başkanlarından delegasyon adına gelen destek açıklamalarının ardından 64 delegesi olan Bornova’dan da Bezircilioğlu'na tam destek mesajı geldi.

Bornova İlçe Başkanı Birsen Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kongrede ilçe delegasyonu olarak Bezircilioğlu'na destek verme kararı aldıklarını duyurdu.

Yılmaz açıklamasında, “İl Delegemiz ve yönetim kurulumuzla yaptığımız toplantıda Bornova İlçe Teşkilatı olarak il kongremizde açık ve net olarak Sinan Bezircilioğlu’nu destekleme kararı alınmıştır” ifadelerini kullandı.

Adaylığını açıkladıktan sonra ilçe turuna çıkan Bezircilioğlu’na önümüzdeki günlerde farklı ilçelerden de destek açıklamaları geleceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir