MENÜ
İzmir 15°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti'de o vekil 'İlle de İzmir' dedi, liste dışı kaldı!
Politika
22 Mayıs 2018 Salı 08:58

İYİ Parti'de o vekil 'İlle de İzmir' dedi, liste dışı kaldı!

İYİ Parti’de listelerin YSK'ya verilmesinin ardından dikkat çeken bir durum yaşandı. İzmir’den adaylık başvurusu yapması ile gündeme oturan Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu şok yaşadı. Partinin mevcut 5 vekilinden biri olan ünlü tarihçi Halaçoğlu hiçbir yerden aday gösterilmedi. Halaçoğlu'nun Kayseri'den liste başı olması teklif edilmesine rağmen İzmir'de ısrarcı olduğu ve bu nedenle liste dışı kaldığı öğrenildi.

GERÇEKİZMİR - Türkiye 24 Haziran’da yapılacak erken seçim için gün sayıyor.

Cumhurbaşkanı adaylarının belli olmasının ardından partilerin milletvekili adayları listelerin YSK’ya teslim edilmesinin ardından netleşti.

İlk kez seçime girecek olan İYİ Parti’de, İzmir’den adaylık başvurusu yapan ünlü tarihçi Yusuf Halaçoğlu liste şoku yaşadı. 

İzmir Urla’dan ev alan ve burada hem yaşamayı hem de siyaset yapmayı planlayan Halaçoğlu hiçbir ilden aday gösterilmedi.

Halaçoğlu'nun Genel Merkez'in Kayseri'den birinci sıra adaylığı teklifine rağmen İzmir için ısrarcı olduğu ve bu nedenle liste dışı kaldığı öğrenildi. 

- AKŞENER'DEN 'HALAÇOĞLU' AÇIKLAMASI... 

Partinin kuruluş sürecinden itibaren içinde yer alan ve mevcut 5 vekilinden biri olan Halaçoğlu’nun yakın çevresine kırgın ve tepkili olduğunu dile getirdiği öğrenildi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir