MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti'de transfer hareketliliği: Kulislerde 2 önemli 'İzmir' iddiası!
Politika
27 Ekim 2022 Perşembe 13:44

İYİ Parti'de transfer hareketliliği: Kulislerde 2 önemli 'İzmir' iddiası!

AK Parti'den istifa eden Tarım Eski Bakanı Fakıbaba'yı saflarına katarak dikkat çeken İYİ Parti'de transfer kulisleri İzmir cephesinde de oldukça hareketli...  MHP İzmir eski Milletvekili Vural ile İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mutlu’nun isimleri İYİ Parti ile anılıyor. Her iki ismin İzmir’den vekil aday listesinde yer alacağı öne sürüldü.

GERÇEKİZMİR - Türkiye genel seçimlere doğru geri sayıma geçerken, siyasi partilerde transfer hareketliliği de hız kazanıyor. 

AK Parti'den istifa eden Tarım Eski Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'yı saflarına katarak dikkat çeken İYİ Parti'de transfer kulisleri İzmir cephesinde de oldukça hareketli... 



VURAL ADIM ADIM İYİ PARTİ'YE 
Süreçte rozet için öne çıkan isim Ulaştırma Eski Bakanı ve MHP İzmir Eski Milletvekili Oktay Vural... MHP üyeliği devam eden ancak aktif siyasete bir süredir ara veren Vural'ın İYİ Parti'ye geçişine kesin gözüyle bakılırken, transferin kongre sürecinin ardından gerçekleşeceği bildiriliyor. Öte yandan Vural'ın milletvekili aday listesinde de yer alacağı iddia ediliyor. 



ESNAFIN BAŞKANI İYİ PARTİ'YE Mİ GEÇECEK? 

İYİ Parti'de İzmir cephesinde kulisleri hareketlendiren bir diğer isim de İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu… Parti kulislerinden İzmir esnafının başkanının önümüzdeki süreçte İYİ Parti rozeti takacağı ve İzmir’den milletvekili aday listesinde yer alacağı iddiası da yüksek sesle konuşuluyor.

Karşılıklık temaslar sürerken, Zekeriya Mutlu’nun ismi CHP’den de milletvekili adaylığı için geçiyor.

Öte yandan AK Parti İzmir İl Eski Başkanı ve İzmir Eski Milletvekili Aydın Şengül’ün İYİ Parti’ye geçişinin şimdilik rafa kaldırıldığı ve kongre sürecinin bitmesinin bekleneceği öne sürüldü.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir