MENÜ
İzmir 22°
Gerçek İzmir
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İYİ Parti'den çarpıcı İTO açıklaması: Danışıklı oyunun...
Politika
8 Nisan 2018 Pazar 21:48

İYİ Parti'den çarpıcı İTO açıklaması: Danışıklı oyunun...

Geçtiğimiz günlerde İTO seçimlerine yönelik İzmir’de bazı il müdürlerinin devreye girerek baskı yaptıklarını iddia eden ve sessiz kalınması nedeniyle de yerel yöneticileri hedef alan İYİ Parti Genel Sekreteri ve Sözcüsü, İzmir Milletvekili Aytun Çıray, seçimlere saatler kala parti adına bir flaş açıklama yaptı.

GERÇEKİZMİR - İzmir Ticaret Odası'nin (İTO) meslek komitesi ve meclis üyeliği seçimleri, yarın (pazartesi) Gaziemir'deki fuarizmir A Holü'nde yapılacak. Kesinleşmiş seçim listesinde yer alan 41 bin 651 üye, 79 komitede 429 komite üyesi ve 175 meclis üyesini seçecek. Seçimi kazanan 175 meclis üyesi, cumartesi günü İzmir Ticaret Odası Meclis Salonu'nda toplanarak yönetim kurulu başkanı ve meclis başkanını belirleyecek.

26 yıllık Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ile başkanlığa adaylığını açıklayan Mahmut Özgener arasındaki yarışı siyaset dünyası da yakından takip ederken siyasilerden İTO’daki seçimlerle ilgili çeşitli iddialar ve açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde İTO seçimlerine yönelik İzmir’de bazı il müdürlerinin devreye girdiğini ve baskı yaptıklarını iddia eden, sessiz kalınması nedeniyle de yerel yöneticileri hedef alan İYİ Parti Genel Sekreteri ve Sözcüsü, İzmir Milletvekili Aytun Çıray, seçimlere saatler kala parti adına flaş bir açıklama yaptı.

Çıray, sosyal medyadan yaptığı açıklamada parti olarak seçimlerde ‘taraf’ olmadıklarını duyurdu. Çıray, “İYİ Parti olarak biz İzmir Ticaret Odası seçimlerindeki AKP odaklı danışıklı oyunun dışındayız. Taraf değiliz. İzmir’in saygıdeğer iş insanlarına duyurulur” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Gerçek İzmir